Úgy érzem, jól kommunikálok a környezetemmel, képes vagyok kapcsolatokat kialakítani és ápolni is tudom azokat. Hiszem, hogy kellően nyitott és magabiztos vagyok. Ha olyan társat keresnék, aki hozzám hasonlóan mindezen képességekkel bír, akkor a legjobb lenne, ha rögtön a férfiaknak szóló életmódtréningek környékén szaglásznék? Minden bizonnyal igen...

Léleksimogatás férfimódra

Március idusán értekeztünk már a Férfiak Klubjáról. Egy misztikus közösségről, melynek zászlajára a férfiasság véghanyatlásának megakadályozása van tűzve. Merthogy a férfiértékek bizony csorbulnak, lassacskán romba dőlnek, majd pedig eltűnnek, ha az urak nem kapnak észbe időben. Akkor a Life.hu párterapeutája, Deáki Tímea meggyőzött minket arról, hogy hasznosak is lehetnek az ilyen kezdeményezések, mert így legalább a pasik is levezethetik valahol a felgyülemlett feszültséget.

Szakértőnk szerint sokat kaphat valaki egy ilyen klubtól, de azt nem hiszi, hogy ettől lenne igazi férfi. "Jó közösségi hely, biztos, hogy arra is megfelelő, hogy kiengedjék a fáradt gőzt, még a stressz is csillapítja, de nem tesz férfivá. Ha nem voltak meg korábban benne azok a férfierények, amiket hiányol, egy ilyen klubtól nem kapja meg. A régi, akár ősi férfias helyek is úgy működtek, hogy az léphetett be az ajtón, aki már felnőtt a hely szelleméhez. Tehát, ha egy mai Férfiak Klubjába nem vitted be a férfiasságod, onnan bizony anélkül is fogsz távozni."

Forrás: Thinkstock

Mára 45 000 követő felé közelít a szervezet Facebook-oldala, vagyis úgy tűnik, több ezer pacák kívánja visszaállítani a férfiak önbecsülését, megsokszorozni a teremtő erőt - jelentsen ez bármit -, és új egyességet létrehozni férfi és nő között - csak hogy a Küldetés című bekezdés felsorolt célkitűzéseiből szemezgessünk. Így persze nem csoda, hogy 2014-ben gombamód szaporodnak a modern kori Harcosok klubja csoportok, a kommunikációs és önbizalomtáborok, a személyiséggazdagítási szemináriumok, valamint a csajozószakkörök. Körülnéztünk hát a piacon, hová fordulhatnak korunk élharcosai.

Kommunikáció, Önbizalom, Kiképzés, Fejlődés, Nyár, Ismerkedés

Ez olvasható a VI. Balatoni Kommunikációs és Önbizalom tábor honlapján, melynek kisfilmjéből kiderül, hogy a résztvevők az augusztus 12-én startoló ötnapos bulin megvalósíthatják a nőkkel és a munkájukkal kapcsolatos vágyaikat, és kiszívhatják a szervezőkből, valamint a trénerekből azt az energiát, tudást, ami a teljes élethez és a sikerhez kell. Íme, a program:

FZ, a 2013-as tábor egyik résztvevője így emlékszik vissza:
"Úgy jöttem Siófokra, hogy magabiztosabb leszek a társalgások során és meg tudok szólítani ismeretlen lányokat. Első nap MÁR nagyon örültem, MERT le tudtam ülni lányokhoz, és szóba elegyedni velük."
Quintee is megkapta akkor, amiért ment:
"Siófok egy igazi paradicsom, tele jó nőkkel, le is igáztuk rendesen... :) A célom egy csók volt, ezt sikerült is teljesíteni."

Szerezzbaratnot!

"Ez az oldal csak azzal foglalkozik, hogy hogyan lehet férfiként felnőni odáig, hogy egy rendkívül értékes nővel lehess" - ezzel a felütéssel várják a kapcsolatra vágyó hapikat a szerezzbaratnot.hu oldalon. A program vezetője, Görög Ádám, egy igazán megindító videó mellet így folytatja a tevékenysége leírását: "Én azzal foglalkozom, hogy hogyan tudod az álláspontod, az őszinte véleményed és a személyiséged érvényre juttatni. Már az elején szeretném elhatárolni magam a különböző 'csajozással' foglalkozó tanácsoktól - amit csinálok, az a minél jobb emberi kapcsolatok kialakítása. Egy sikeres férfinak nem lehet cél az, hogy minden hétvégi estéjét egyéjszakások hajkurászásával töltse."

Hogy e pár sor alapján ne hozzak elhamarkodott döntéseket, és ne vonjak le messzemenő következtetéseket, megnéztem a már említett bemutatkozó kisfilmet. Nos, olyannyira megérte, hogy legszívesebben egy tucat pasit befizetnék rá:

Köszönjük, megvettük!
19:20: "De nem akarunk hazudni! Rendben? Soha, soha, soha nem hazudhatsz nőnek!"

És hogy milyen lehetőségeket is kínálnak az uraknak? Választható egy hónapos, privát Coaching program, és a különösen a nyári, úgynevezett csúcsszezonra kiélezett Kontroll tréning, melynek része az Alfahím lélektana című előadás is.

Ilyenek voltunk, szűz lúzerek...

"A legtöbb férfi sikertelen a nőknél és a csajozásban! Mi is azok voltunk, sokáig szűz lúzerek. De képesek voltunk 180 fokban megváltozni és bebizonyítjuk Neked, hogy erre Te is képes vagy!" Ezzel indít a pua.hu elnevezésű magyar csajozási közösség, ahol hamar kiderül az is, hogy az ember fia napi szinten több potenciális barátnőt veszít el akkor, ha nincs meg az alaptudása ahhoz, hogy könnyedén szólítson le nőket, bárhol és bármikor, majd pedig vonzalmat keltsen bennük.

Forrás: Thinkstock
A nő is ember!
"Képzeld el, hogy félelmek és gátlások nélkül oda mersz menni gyönyörű, ismeretlen nőkhöz és pontosan tudod, hogy mikor, mit és hogyan mondj! Kapásból tudod a sikeres választ minden kérdésre és női tesztre. Mesterien tudsz flörtölni, szinte minden nőben vonzalmat keltesz. Könnyedén veszel minden akadályt, mely az ismerkedésed útjában áll, mert ismered a nők gondolkodásmódját, viselkedését és rádöbbensz, hogy nem kell tőlük félni, mert ők ugyanúgy emberek, mint Te."

Hogy mit kapnak a pénzükért az ideérkező tagok? Nos, van egynapos Csajozási Tanfolyam, Intenzív Gyakorlati Tréning és VIP Coaching, és muszáj említést tenni az impozáns webshopról is, ahol a teljesség igénye nélkül a következő termékek lelhetők fel: Vonzó Férfi Kommunikációs Tréning és Önbizalomnövelő Program DVD, Szerezd vissza az exbarátnődet DVD, valamint a háromcédés 1 Napos Bevezetés a Csajozásba Tanfolyam DVD-csomag.

Aki azonban nem akar súlyos árat fizetni a különbőző személyiségfejlesztő képzésekért és önbizalomnövelő terepgyakorlatokért, számtalan oktatóvideót találhat a neten, melyek segítségével otthon, a fürdőszobatükör előtt válhat belőle tökös Casanova. Íme, a kedvencünk az alapítótól, Mex Deluxe-tól: