Dúl közöttük a szerelem, ennek ellére Détár Enikő és Péter most külön élnek: a férfi a fővárosban dolgozik, a színésznő viszont Szegeden tartózkodik a Mamma Mia! című musical próbái miatt.  Ez azonban nem viseli meg Enikőt: kirobbanó formában van. 

Enikőnek nagyon tetszik Szeged, izgatottan készül a hétvégi bemutatóra. A sok próba azonban megterheli a szervezetét, így meditálással és sok sétával kapcsol ki.  ,,Igyekszem jóban lenni önmagammal, ebben például a relaxáció is segít. De az is nagyon jót tesz, hogy itt, Szegeden a próbák végén beülünk a csapattal a büfébe, és a szabad levegőn beszélgetünk. Budapesten mindenki rohan haza, itt azonban egészen más, több időt töltünk együtt és ez jó" – mesélte Enci a Blikknek.

Forrás: Édes Élet/Facebook

 A darabban a színésznő játssza Tanyát, akinek vidám karaktere igazán passzol Enikőhöz. ,,Nagyon várom már a premiert, amelyre a nagylányom, a fiam és a kedvesem is eljön. A párom, Péter segített lakást találni, és vele érkeztem Szegedre, azóta pedig már meg is látogatott" – mondta Enikő, aki már együtt él egy ideje Péterrel. Elárulta azt is, egy igen különleges családmodellben élnek, ennek a középpontja Enikő és Rékasi Károly fia, Zsebi. Egy hetet vele laknak Enikőék, egyet pedig külön. ,,Nem egyszerű a kétlaki élet, de nálunk szerencsére egyelőre remekül működik."