Sokan, többek között mi is fejtegettük már a jó házasság titkát. Maurice és Helen Kaye azonban biztos nem a levegőbe beszélnek: 80 éve élnek boldogan. Bájos videó következik arról, szerintük mi a jó kapcsolat alapja.

A férj 102, felesége 101 éves. 1929-ben ismerkedtek meg, amikor Helen még csak tizenhat éves volt. A 2. világháború kirobbanása előtt összeházasodtak, és szerelmüknek az sem vetett véget, hogy Maurice az angol hadseregben harcolt. Négy gyermekük született, közülük ketten már meghaltak. Unokáik azonban kárpótolják őket. Már nem egyedül élnek: egy nyugdíjasotthonban gondoskodnak róluk. Magas életkoruk ellenére kiváló formában vannak, ezt pedig annak köszönhetik, hogy naponta órákig képesek egymással bridzselni - szerintük a kártyajáték tartja őket fitten.

Maurice és Helen KayeForrás: Northfoto

A videóban a riporter arról faggatta a párt, szerintük mi a hosszú házasság titka. A férj szerint az, hogy sosem mond ellent a feleségének, így mindig béke van otthon:-) Lássuk, mi erről a neje véleménye! Megható percek következnek: