Gyönyörű menyasszony volt Ashlee Simpson

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
Evan Ross esküvő házasság feleség Ashlee Simpson férj Diana Ross
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vintage stílusú ruhában és esőben mondta ki vőlegényének, Evan Rossnak a boldogító igent az énekesnő.

Angelina Jolie és Brad Pitt titkos esküvője után Ashlee Simpson is oltár elé állt vőlegényével, Evan Ross-szal.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Az ifjú pár, akik egyévnyi együttjárás után keltek egybe, a vőlegény híres édesanyja, Diana Ross birtokán mondták ki egymásnak a boldogító igent. Nézd meg IDE kattintva, milyen gyönyörű menyasszony volt Ashlee Simpson!

A 29 éves énekesnőnek ez immár a második házassága. Előző férjétől, Pete Wentztől egy kisfia született, a most 5 éves Bronx, aki szintén kivette a részét az esküvői feladatokból: ő kísérte az oltárhoz a mamáját. Az esküvőn ott volt többek között híres nővére, Jessica Simpson is, aki idén júliusban ment hozzá gyermekei apjához.

Csézy különleges dalt írt a saját esküvőjérehttp://www.life.hu/intim/20140815-csezy-enekesno-kulonleges-dalt-irt-sajat-eskuvojere-ferjenek-szabo-laszlonak.htmlMezőkövesden házasodott össze Csézy és szerelme, Szabó László. A szertartásra az énekesnő 40 ruhát tervezett és saját dalt is írt.Intim--Ők tudják a hosszú házasság titkát - 80 éve él együtt a párhttp://www.life.hu/intim/20140829-80-eve-hazas-egy-idos-hazaspar-elaruljak-a-hosszu-hazassag-titkat.htmlSokan, többek között mi is fejtegettük már a jó házasság titkát. Maurice és Helen Kaye azonban biztos nem a levegőbe beszélnek: 80 éve élnek boldogan. Bájos videó következik arról, szerintük mi a jó kapcsolat alapja.Intim--Meghíztál, nem vonzódom hozzád: hány kiló plusz fér bele egy házasságba?http://www.life.hu/intim/20140823-meghizas-a-hazassag-alatt-szexualis-vagy-csokkenese-es-egyeb-problemak.htmlA Life.hu nagy nyári könyvajánlójában röviden bemutattuk már Dr. Brandy Engler Férfiak a díványomon című könyvét. Azt a kötetet, melyben a csinos szexuálpszichológusnő arról mesél, milyen témák jönnek elő, amikor a férfiak terapeutához fordulnak szexuális problémáikkal. A legpikánsabb fejezetek közül válogattunk.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.