Michael Caine: A boldog házasság titka... a külön fürdőszoba

Forrás: Getty Images/AFP/Alberto E. Rodriguez -
boldogság házasság színész titok Michael Caine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Caine 42 éve él boldog házasságban második feleségével, Shakirával. A színész elárulta, hogy a hosszú házasság titka a külön hálószoba - és nem csak ez.

"Legyen külön fürdőszobád! Soha ne osztozz a fürdőszobán a feleségeddel" - foglalta össze röviden és tömören a hosszú házasság titkát a brit színészlegenda. A sztár 42 éve él együtt második feleségével, úgyhogy tudja, miről beszél. A másik, amit kiemelt - és ez talán a fürdőszoba kérdésénél is fontosabb -, hogy egyenlő partnerei legyetek egymásnak.

Forrás: Getty Images/AFP/Alberto E. Rodriguez

"Ő nem valami kis nőcske, aki hozzáment a nagy filmsztárhoz, vagy ilyesmi. Nem, mi egyenlőek vagyunk, és ő pontosan annyit dolgozik a háttérben, amennyit én a kamera előtt. Jön velem, bárhova is megyek. Ha elkezded járni a saját utadat, akkor saját barátaid lesznek, akiket ő nem ismer. Elkezdtek párhuzamos úton járni. És ahogy mindenki tudja, a párhuzamos vonalak valójában nem találkoznak. Engedd be a feleséged az életedbe" - nyilatkozta az Esquie magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.