Demcsák Zsuzsa és Lukács Laci egy pár!

Forrás: TV2/Burger Barna -
Demcsák Zsuzsa Vacsora TV2 válás Lukács Laci szerelem Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője és a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci lapinformációk szerint egy párt alkotnak. Az Origónak is megerősítették a hírt.

Ők az új magyar sztárpár? A Story írt először arról, hogy információik szerint Demcsák Zsuzsa és a Tankcsapda énekes-basszusgitáros frontembere, Lukács László már két hónapja alkot egy párt. A tévés korábban csak annyit árult el, hogy új kedvese nőtlen, nincsenek gyerekei, és az új kapcsolat mindkettőjüket boldoggá teszi.

Forrás: TV2/Burger Barna

A mindössze néhány hete elvált műsorvezető a procedúra utáni ünnepi vacsorán, amelyet a barátainak rendezett, többször említette, hogy Lukács Laci az új szerelme. Azóta az Origónak is megerősítették a Story hírét.

Demcsák Zsuzsa: "Vége!"http://www.life.hu/intim/20140904-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-elvalt-ferjetol-erre-utalo-fotot-toltott-fel-facebookjara.htmlDemcsák Zsuzsa, a TV2 műsorvezetője egy mosolygós fotót rakott fel Facebook-oldalára magáról, amelyen imádkozó kéztartásban áll. Vége a huzavonának és végre hivatalosították válását férjétől? Csak erre tudunk gondolni...IntimOrigoDemcsák Zsuzsa retteg, amikor volt férjénél vannak a gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20140828-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-retteg-amikor-volt-ferjenel-vannak-a-gyermekei.htmlA TV2 műsorvezetője látszólag már kiheverte szörnyű szakítását volt férjével, ám még most is retteg, ha gyermekeit oda kell adnia exének.Család--Demcsák Zsuzsa szexi dekoltázsával köszöntötte fel magát születésnapjánhttp://www.life.hu/bulvar/20140822-demcsak-zsuzsa-melyen-dekoltalt-ruhaban-melleit-kipakolva-unnepelte-szuletesnapjat-kasza-tibivel.htmlA TV2 műsorvezetője mélyen dekoltált ruhában kápráztatta el Kasza Tibit és a Mokka nézőit.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.