Varga Viktor két héttel a szakítása után máris hódít

Forrás: facebook/Édes Élet -
TV2 Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor Édes Élet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szakítással végződött a TV2 álompárjának, Varga Viktornak és Cinthya Dictatornak a kapcsolata. Most azonban úgy tűnik, a férfi máris továbblépett... 

A szerelmesek majdnem két hete nem beszéltek egymással, Viktor pedig el is költözött közös lakásukből. A Blikk információi szerint pedig máris egy másik lánnyal romantikázott az egyik budapesti wellnessközpontban.

Forrás: facebook/Édes Élet

A lap megkereste az énekest, aki így nyilatkozott az ügyben: "Nem párt keresek, hiszen hatalmas szerelemnek lett vége, így ilyenkor az ember évekig nem akar párkapcsolatot. Jelenleg csak barátkozom, ismerkedem, jövök-megyek a nagyvilágban, egyelőre semmi komolyat nem képzelek el. Nincs szívem, hiszen az kiszakadt, ezért újra meg kell találnom. Nem tudok még túllépni, de nem azon rágódom, hogy mit veszítettem el, ugyanis ha azt tenném, öngyilkos is lehetnék."

Cinthya is megszólalt, ő így kommentálta exe tettét: "Örülök, hogy két héttel a szakításunk után tud ismerkedni, nekem ez még nem megy. Sok sikert kívánok neki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.