Kitálal az egykori szóvivő: ilyen volt Diana és Károly házassága

Forrás: AFP/Epa -
házasság válás Károly herceg botránykönyv megromlás Diana hercegnő szerető szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dickie Arbiter 12 évig volt a brit udvar szóvivője, minden titkot ismer Dianáról és Károlyról. Hamarosan megjelenő leleplező könyvében kifejti, milyen volt a néhai Lady Di és Károly házassága a színfalak mögött.

A walesi hercegné 1981 nyarán ment hozzá Károlyhoz a Szent Pál-bazilikában. Az egykori szóvivő szerint 1992-re a pár szinte már egymásra sem tudott nézni. Diana egyedül ment hivatalos útjaira, Károly pedig magányosan nyaralt – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

A hivatalos fotókon is a lehető legtávolabb álltak egymástól, lesütött szemmel. „Fájdalmas volt ennek a tanúja lenni és látni, ahogy felbomlik a házasságuk" – mesélte Dickie. Ekkora már a média is kiszagolta, hogy a házasságuk nagyon nincs rendben. Károly visszatalált egykori szeretőjéhez, Kamillához, de Diana is más férfiakkal randizgatott. 1992 decemberében jelentették be, hogy különköltöznek.

Forrás: AFP/Epa

A közvélemény szemében Károly volt a gonosz, míg Diana az áldozat. 1995 novemberében a hercegnő interjút adott otthonában a BBC-nek. Ekkor beismerte kapcsolatát James Hewitt-tel és azt, hogy hűtlen volt Károlyhoz. 1996 augusztusában hivatalosan is kimondták a válásukat.

A szóvivő úgy véli, a korkülönbséget félretéve Diana és Károly két teljesen különböző világban éltek.

Korábban egy másik botránykönyv kavarta fel az állóvizet. Abban Diana, mint Harry herceg gyerekkorának megkeserítője tűnik fel. Kattints IDE a részletekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.