Vitray Tamás ezüstlakodalmán újra megnősült

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
esküvő házasság ezüstlakodalom Vitray Tamás Kállay Bori
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévézés nagyágyúja és felesége, Kállay Bori 30 éve alkotnak egy párt. Vitray Tamás úgy döntött, újra kimondja az „igent" az elkövetkező 30 évre.

Vitray Tamás a harmadik házasságában találta meg a boldogságot, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Kállay Borival három évtizede boldogok. A műsorvezető bevallása szerint titkuk a tolerancia és egymás megbecsülése. A pár ezüstlakodalmát titokban tartotta, a barátok sem sejtették, mi készül – írja a Story.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Csak a szűk család, néhány jó barát és a 'kömény-mag'-nak nevezett baráti kör volt jelen. A barátok nem sejtették, mire készülünk, amíg az erre a célra beszerzett megafonnal gyülekezőre nem hívtuk a vendégeket. Anyakönyvezetőnk is volt, egy tanítványom, S. Koncz István. A két tanút pedig kalapból kihúzva sorsoltuk ki" – mesélte Vitray Tamás.

Extravagáns menyasszony lett Pásztor Annahttp://www.life.hu/intim/20141014-pasztor-anna-menyasszonyi-ruhaban-pozolt-ketszer-is-megkertek-a-kezet-de-nem-eskuvoparti.htmlPásztor Annát, az Anna and the Barbies énekesnőjét különleges menyasszonyi ruhában fotózták. Az Aktívnak elárulta, párja már kétszer is megkérte a kezét. De vajon mikor lesz az esküvő?IntimOrigoIsten előtt is házasodna Szerednyei Bélahttp://www.life.hu/intim/20141014-katolikus-eskuvot-szeretne-szerednyei-bela-es-parja-szilvia.htmlAhogy a Life.hu elsőként megírta, szeptemberben megnősült Szerednyei Béla. A színész és párja, Szilvia az anyakönyvvezető előtt már kimondták a boldogító igent, ám oltár elé még nem álltak, sőt, lehet, erre még évekig várniuk kell. Szerednyeit ugyanis Isten színe előtt még köti hivatalosan már véget ért előző házassága.Intim--Minél drágább a jegygyűrű, annál rövidebb a házasság?http://www.life.hu/intim/20141010-emory-university-kutatoi-szerint-minel-dragabb-a-jegygyuru-annal-rovidebb-a-hazassag.htmlMinél nagyobb a szerelem, annál nagyobb a jegygyűrű? Nos, vannak, akik ragaszkodnak ehhez a hagyományhoz. Az Emory University kutatói azonban ennek az ellenkezőjét bizonyították be.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.