Szex miatt emeltek vádat a Django elszabadul színésznője ellen

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Django elszabadul színésznő Danielle Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi botrányba keveredett Danielle Watts, a Django elszabadul rabszolgaleánya. Közszeméremsértés miatt vádat emelt ellene a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság, mivel fényes nappal egy kocsiban szexelt a párjával.

A TMZ celebportál információi szerint a páros szexuális aktust folytatott az autóban, és a felháborodott járókelők hívták ki rájuk a rendőrséget.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A színésznő, akit Quentin Tarantino Django elszabadul című mozijából ismerhetünk, a barátjával, Brian James Lucasszal követte el a közszeméremsértést. A portál úgy tudja, Watts nem akart együttműködni az intézkedő rendőrökkel. A szeptemberi eset óta sem a színésznő, sem pedig a szóvivője nem kommentálták a vádakat, amelyekért a hírek szerint a legmagasabb kiszabható büntetés hat hónap börtön és ezer dolláros bírság lehet.

Édesen gömbölyödik Shakira pocakja: Cuki fotót osztott meghttp://www.life.hu/intim/20141023-shakira-pocakja-edesen-gombolyodik-gerard-piquevel-intim-kepet-osztottak-meg.htmlAhogy azt a Life.hu korábban megírta, második kisfiával várandós a gyönyörű, kolumbiai énekesnő. Most meg is mutatja, hogyan gömbölyödik a pocakja.Intim--Üzenetekkel zaklatnak, követnek? Ismerd fel és óvakodj a stalkerektől!http://www.life.hu/intim/20141018-stalker-jelenseg-akik-kovetnek-megfigyelnek-zaklatnak-mas-embereket.htmlKéretlen SMS-ek, hívások, lopakodás, követés, zaklatás, bántalmazás. Nehéz meghúzni a határokat az érdeklődés, a túlzott kíváncsiság, a kötődés és a beteges vonzalom között. És akkor még ott van az esetleges bosszúvágy, az intimitás görcsös keresése és a kontroll fenntartása is. Honnan ismerhetjük fel a stalkereket? Intim--Leonardo DiCaprio az élet császára: ezek a nők mind megvoltak nekihttp://www.life.hu/intim/20141017-leonardi-dicaprio-baratnoje-volt-gisele-bundchen-sienna-miller-bar-refaeli-erin-heatherton.htmlA szeptember minden kétséget kizárólag arról szólt, hogy elkelt George Clooney. Mielőtt a híres agglegény kimondta volna a boldogító igent, összegyűjtöttük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjaik közt tarthatták, kezeik közül azonban mégis kicsúszott a dögös sztár. Leónak tervben sincs még a házasság, novemberben azonban betölti 40. életévét, így az ő ideje is eljött a számadásra.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.