Édesen gömbölyödik Shakira pocakja: Cuki fotót osztott meg

Forrás: Facebook/Shakira -
családbővítés terhesség Milan Piqué Mebarak Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, második kisfiával várandós a gyönyörű, kolumbiai énekesnő. Most meg is mutatja, hogyan gömbölyödik a pocakja.

Shakira és párja, Gerard Piqué sosem fukarkodnak, ha édes képeket kell megosztaniuk magukról, vagy édes kisfiúkról. Legutóbb ugyan gyermekük nélkül szelfiztek, de a kis Milan fejlődéséről is rendszeresen tájékoztatják rajongóikat.

Forrás: Facebook/Shakira

A dögös mami, miután bevallotta, újra kisfiút hord a szíve alatt, azt is elárulta, hogy meg sem állnak legalább kilenc babáig. Shakira úgy tűnik, hogy saját focicsapatot kíván létrehozni párjának, az FC Barcelona és a spanyol válogatott védőjének. Gratulálunk a családbővítéshez!

Várandós sztármamikból nincs hiány:

2015 ad majd életet második gyermekének Katalin hercegnő, az álomszép Milla Jovovich, és Alicia Keys énekesnő is. Jude Law ötödszörre is apa lesz, és a 25 éves Hayden Panettiere is várandós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.