Ez a szexi fodrászfiú a legjobb dolog, ami ma történhet veled

Forrás: Instagram/Kyle Krieger -
szexi Kalifornia fodrász pasi napi hím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki épp Kaliforniában időzik, feltétlen keresse fel Kylie Krieger hajszalonját – és adja át a Life.hu szívélyes üdvözletét. Keddi napi hímünk következik.

Fodrászhoz menni minden nőnek igazi élmény: nem csupán a frizura, hanem azért a bizonyos lelki fröccs miatt is.

Forrás: Instagram/Kyle Krieger

Ha pedig ráadásul minderről egy olyan jó pasi gondoskodik, mint Kyle Krieger, az már egyenlő a hedonizmussal.

Forrás: Instagram/Kyle Krieger

A Kaliforniában élő srác Instagramon tudósít mindennapi életéről, mint a félmeztelen szörfözés, a kockás hasa, a kutyája és a dagadó izmai – na meg a frizurákról is, amiken dolgozik, de hát tegye szívére a kezét mindenki és mondja meg őszintén: kit érdekel, milyen az a frizura, ha valaki ennyire dögösen fest?

Ha nem elég az ízelítőnk (megértjük), kattints ide a további képekért.

Szexisek, híresek és gyönyörűek: 4 Chanel-arc a 2000-es évekből http://www.life.hu/trend/20141016-chanel-numero-5-parfumot-vilagsztarok-reklamoztak-brad-pitt-gisele-bundchen-estella-warren-audrey.html A Numero 5 nemcsak a Chanel, de valószínűleg a világ egyik legismertebb parfümje immár 1921 óta. Az elmúlt majd' száz évben számos világsztár volt a termék arca, a legújabb kampányban a gyönyörű Gisele Bündchen kápráztat el bennünket. Nem tagadjuk, mi is imádjuk a Chanel-reklámokat, így meg is mutatjuk négy kedvencünket a 2000-es évekből. Trend Origo Megvan az idei X-Faktor legjobb nője és pasija http://www.life.hu/bulvar/20141027-az-idei-x-faktor-legjobb-noje-toth-andi-legjobb-pasija-pedig-nagy-richard-a-life-hu-olvasoi-szerint.html Tóth Andi a 2014-es X-Faktor legjobb nője, Nagy Richárd pedig a legjobb pasija – legalábbis a Life.hu olvasói szerint. TV + Bulvár -- Hímtagteszt: Tűzpénisz vagy levegő? A te pasidé milyen? http://www.life.hu/intim/20110512-szex-szerelem-parkapcsolat-peniszfajtak-avagy-mi-kell-a-noknek.html Az, hogy a pasik olykor méricskélnek, nem újdonság, ahogyan az sem, hogy a hímvesszőjük nem csupán anatómiai szervük, hanem legféltettebb kincsük, ami érintésre roppant érzékeny. Vajon mi nők milyenre vágyunk leginkább? A Life.hu-n két éve nagyon szerettétek ezt az írást. Intim Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.