A Sherlock Holmes sztárja Edinbourgh-ba utazott lánykérésre

Forrás: AFP/Leon Neal -
esküvő eljegyzés Benedict Cumberbatch Sherlock Holmes Sophie Hunter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sherlock Holmes sztárja elkelt! Benedict Cumberbatch eljegyezte a színházigazgató Sophie Huntert. A pár akár egymást is játszhatná a filmvásznon, annyira hasonlítanak.

A színész szóvivője megerősítette a hírt, de azt még nem tudni, mikor vonulnak az oltárhoz. Benedict Cumberbach Edinbourgh-ba utazott, ott kérte meg menyasszonya kezét, Sophie Hunter édesanyja pedig engedélyezte a házasságot - írja a Daily Mail, ahol megnézheted a boldog párról készült fotókat is.

Forrás: AFP/Leon Neal

A sztárpár 2009-ben találkozott először, hosszú ideig kerülték a nyilvánosságot. Cumberbatch egyszer azt nyilatkozta, azokért a nőkért rajong, akik nem veszik magukat túl komolyan. „Fontos a humorérzék, és úgy gondolom, ha valaki jól tud együtt dolgozni másokkal, az szexi."

A 38 éves színész azt is elmondta, korábban azt gondolta, harmincas évei közepére már biztosan nős lesz, és gyerekei is lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.