Gólyahírek a mai napra: megszületett Robert Downey Jr. és Kelly Rowland gyereke is

Robert Downey Jr. Születés Kelly Rowland kisfiú kisbaba Destinys Child kislány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy napra két baba is jutott: a 49 éves színésznek és a Destiny's Child énekesnőjének is megszületett gyermeke. Gratulálunk!

Valami lehetett kedden a levegőben, hiszen egymás után két örömhír is érkezett a külföldi sztárvilágból.

Forrás: AFP

Kelly Rowland és férje, Tim Witherspoon kisfia november 4-én született meg, a büszke szülők egy örömtől ittas közleményben adták hírül, miszerint a különleges Titan Jewell Witherspoon nevet választották a fiúcskának.

Ugyanebben az időben adott életet kislányuknak Robert Downey Jr. felesége, Susan. Így végre a 49 éves színész is beállhatott a lányos apukák sorába: Susannel közös fia, Exton immár 2 éves, előző házasságából született gyermeke, Indio pedig már 21. Gratulálunk mindkettőjüknek!

Bababumm a sztárvilágban

Jó néhány hírességhez kopogtatott a gólya idén ősszel: itthon Mádai Vivien nézett anyai örömök elé, Béres Alexandra pedig második kislányának adott életet október elején, aki csak kevéssel előzte meg Hujber Ferenc kislányát. Fésűs Nelly és Vajtó Lajos már nem sokkal kislányuk születése után megmutatták a csöppséget, de Harsányi Levente sem tudta sokáig magában tartani lánya születését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.