Pál Dénes Papp Gergő párkapcsolat Sztárban sztár Pimasz Úr ottalszik szerelem The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pimasz úr a párkapcsolatáról faggatta a Voice győztesét, Pál Dénest, aki bár szűkszavúan, de bevallotta, van, aki megdobogtatja a szívét.

Pál Dénes kamaszkora óta verseket ír, Papp Gergelynek el is szavalta egyik alkotását. Pimasz úr pedig lecsapott a témára és arról faggatta Dénest, van-e „Múzsája".

„A múzsája köszöni szépen jól van. Szűkszavúan szabad róla mesélni. Hogy mióta, azt őszintén szólva én sem tudom, mert ez nem olyan egyszerű dolog. Nem olyan régóta tart. Jól megvagyunk, elégedett vagyok az életemmel jelen pillanatban" – mesélte zárkózottan Dénes.

Pál Dénessel Szily Nóra beszélgetett

"Egyébként vannak a zenén kívül is elképzeléseim. Még nem szeretnék erről részletesebben beszélni, de a Voice alatt megfogalmazódott bennem egy álom, amibe három éven belül szeretnék belevágni… Olyan, mint az éneklés - nagyon hiszek benne. Szerintem ez a legfontosabb. No meg az, hogy olyan embereket találjak magam mellé, akikben megbízom. Mint a zenekaromban. Anélkül nincs értelme."
A teljes interjút elolvashatod IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.