Szulák Andrea jövő nyáron férjhez megy

esküvő színésznő szerelem Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem tagadja, voltak az életében hullámvölgyek, de most minden kerek és még az is benne van a pakliban, hogy kimondja a boldogító igent.

Szulák Andrea úgy érzi, az idő múlásával egyre jobban érzi magát a bőrében, a magánélete kiegyensúlyozott, állítása szerint azért, mert nem kerget illúziókat – írja a Story.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Talán jövő nyáron férjhez megyek, eddig nem volt benne a kapcsolatunkban a holtomiglan-holtodiglan kényszere, és ez nagyon megkönnyítette a helyzetünket. A gyerekem, az anyám életre szóló kötelékek, ám a társkapcsolatok tudnak mozdulni. Gáborral viszont megkedveltük egymás, megszerettük egymás társaságát, jó egymás közelében lenni" – mesélte Andrea.

Sztárok, akik kimondták idén a boldogító igent: íme, 2014 álomesküvőihttp://www.life.hu/intim/20141202-2014-alomeskuvoi-brad-pitt-george-clooney-justin-timberlake-adam-levine-kanye-west.htmlMíg mi tragédiaként éltük meg, hogy idén "elvesztettük" mondjuk Adam Levine-t vagy épp George Clooneyt, az említett urak biztosan arra vártak egész életükben, hogy a szeretett nő igent mondjon arra a bizonyos kérdésre. 2014-ben is sok szerencsés pár fogadott örök hűséget egymásnak, lássuk hát a Life.hu kedvenceit!IntimOrigoIsmét szerelmes Rippel Ferihttp://www.life.hu/intim/20141204-rippel-ferenc-artista-ujra-szerelmes-megmutatta-baratnojet-a-facebookon.html"Pár hónappal ezelőtt találkoztam egy hihetetlenül kedves, csodálatos és gyönyörű lánnyal, aki teljesen levett a lábamról" - így kezdte történetét az artista, amikor barátnőjéről kérdezték...IntimOrigoPál Dénes halkan bevallotta: VAN PÁRJA!http://www.life.hu/intim/20141203-pal-denes-a-tv2-the-voice-es-sztarban-sztar-gyoztese-papp-gergonek-bevallotta-van-parja.htmlPimasz úr a párkapcsolatáról faggatta a Voice győztesét, Pál Dénest, aki bár szűkszavúan, de bevallotta, van, aki megdobogtatja a szívét.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.