Ismét szerelmes Rippel Feri

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
szerelem Rippel Ferenc Rippel fivérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Pár hónappal ezelőtt találkoztam egy hihetetlenül kedves, csodálatos és gyönyörű lánnyal, aki teljesen levett a lábamról" - így kezdte történetét az artista, amikor barátnőjéről kérdezték...

"Azóta lángoló szerelemben élünk, s nagyon boldog vagyok!" - mesélte Feri a Blikknek. A lap információ szerint a pár ugyan még nem költözött össze, azonban minden szabad percüket együtt töltik.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Egy előadóművésznek más az életritmusa, mint egy átlagos embernek, hiszen mi nem napi nyolc órában dolgozunk egy fix munkahelyen. Rengeteget járunk a testvéremmel külföldre, szinte világutazók vagyunk, most is például Kínában léptünk fel nagy sikerrel" - nyiltkozta az atrista, aki szerint egy kapcsolatban ez hatalmas próbatételt jelent.

"De a párom szerencsére megérti a vándoréletemet, és mellettem áll. Az a vágyam, hogy együtt tudjunk majd utazgatni, hiszen számomra az hatalmas boldogság és modern érzés lenne" – tette hozzá Feri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.