Itt a nyolc legárulkodóbb jel, amely elárulja, hogy a pasid megcsal

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat hűtlenség jel szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utólag elég kétségbeejtő a gondolat, mégis el kell fogadnod: ha a férfiak szeretőt tartanak, annak gyakran egészen nyilvánvaló jelei vannak. Hogy könnyebben leleplezhesd a hűtlenséget, most összegyűjtöttük a legárulkodóbb nyomokat.

1. Hirtelen túl sok lesz a túlóra

Az átalakulóban lévő napi rutin sokatmondó lehet. Ha azt látod, hogy mostanában órákkal hamarabb megy el otthonról, vagy szokatlanul későn ér haza, ha túlórára hivatkozva az irodában tölti a péntek estéket is, és egyre gyakrabban csúsznak be hosszú hétvégi meetingek, érdemes nyitott szemmel járnod.

Forrás: Thinkstock

2. Képtelen hazugságokkal áll elő

A titkos románcokat általában ügyetlen kis füllentések palástolják. Képtelen sztorikat ad elő, amikor felelősségre vonod? Furcsa indokkal lép le hétvégenként otthonról? Gyakran tűnik el órákra, csak mert elfelejtett cigit venni a boltban? Tényleg csak egy haberja küldött neki üzenetet éjszaka?

3. Titkolózik, pedig nem szokott

Ha azt tapasztalod, hogy a pasid eddigi nyitottsága hirtelen titkolózásba és túlzott magány iránti vágyba csap át, érdemes óvatosnak lenned. Árulkodó jel lehet, ha nagy hirtelen megtiltja, hogy használd a mobilját, netezz a gépén, vagy hogy beugorj érte munka után a melóhelyre.

4. Belép a képbe egy nő

Folyton az új kollegináról mesél, akivel olyan jól megértik egymást. Egy új illatot érzel a szennyesbe gyömöszölt pulcsiján. Kedves kis apróságokat találsz a lakásban, amikről azt állítja, csak úgy kapta őket. A szombati sürgős megbeszélésről vidáman és becsípve ér haza.

5. Barátokkal lóg, akiket nem ismersz

A csordaszellemre hivatkozva szinte minden este sörözni megy a barátaival. Sokáig kimarad, próbál épkézláb sztorit mesélni arról, mit csináltak egész éjszaka, de ha rákérdezel, kikkel volt, csak legyint, hogy úgysem ismered őket.

6. Más lesz a szex

Ingoványos terep, hiszen a férfiak szexuális élete egészen ellentmondásos fordulatot vehet a szerető felbukkanásával. Egyesek szexuális vágyát csak felkorbácsolja az új helyzet, így intenzívebben, gyakrabban kívánják a szexet, mint eddig. Mások elutasítóvá válnak, és rendszerint fáradtságra hivatkoznak, ha együttlétre kerülne sor.

Forrás: Thinkstock

7. Többet törődik a külsejével, mint korábban

Mindig is megvolt a maga stílusa, és nem nagyon engedte, hogy beleszólj. Ezzel szemben most új ruhákat vesz, szexi alsónadrágokat hord, munkába menet egyre több időt tölt a fürdőben is.

8. Furcsa helyeken bukkan fel

Az egyik barátnőd egy másik városban látta, amikor állítólag csapatépítő tréningen volt külföldön. Egy közös barátotok az meséli, látta azon a koncerten, ahova téged a túl sok túlórára hivatkozva nem vitt el. A tesód pedig csakugyan látta sörözni egy kocsmában, de nem a haverokkal, hanem a legjobb barátnőddel.

Szerinted melyik a legárulkodóbb jel a hűtlenségre?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.