Évek óta erre vártak: december 21-én összeházasodik Sir Elton John és élettársa, David Furnish.

21 év együttlét után végre oltár elé áll Sir Elton John és párja, David Furnish. A pár, aki 9 éve él élettársi viszonyban, a Daily Mirror értesülései szerint szűk körben, meghitt körülmények között készül kimondani egymásnak a boldogító igent a Windsor Guildhallban – pontosan ott, ahol annak idején Károly herceg és Camilla hercegné is esküdött.

Forrás: AFP/Jewel Samad

Az Egyesült Királyságban idén engedélyezték a melegházasságot, így tulajdonképpen az utolsó akadály is elhárult Elton John és David Furnish kapcsolatának hivatalossá tétele elől. A ceremóniára körülbelül 50 vendég hivatalos, köztük David és Victoria Beckham, Elizabeth Hurley, aki melleinek épp egy éve zongorázott a zenész, illetve a teljes Osbourne család is.

„Csak a közeli barátok és a család lesz jelen – szűk körű és intim lesz. Eltonnak és Davidnek nagyon fontos, hogy a fiaik is szerepet kapjanak az esküvőn" – mondta a sztárpár egyik közeli forrása a lapnak, aki szerint a két kisfiú, Zachary és Elijah lesznek a gyűrűhordozók. A hírek szerint a karácsonyra való tekintettel ünnepi hangulatú, forralt boros ceremóniát terveznek.