Jennifer Lawrence rendező Chris Martin férfi producer szerelem Hollywood Los Angeles szakítás Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb férfi lebzsel Hollywood legcukibb színésznője körül: a hírek szerint Gabe Polsky rendező-producer csapja a szelet Jennifer Lawrence-nek.

Hol van már Chris Martin? Jennifer Lawrence a hírek szerint már rég túllépett a Coldplay frontemberén és valaki egészen új férfival tölti idejét.

Forrás: AFP

A New York Daily News forrásai szerint a szerencsés fickó nem más, mint Gabe Polsky rendező és producer, akivel pénteken látták együtt Los Angeles-i otthonában Az éhezők viadala színésznőjét.

Még mielőtt bárki levonná a következtetéseket, hozzátennénk: Jen és a rendező közös barátai szerint már régóta ismerik egymást, ám semmi több nincs köztük, mint puszta barátság, és a rendező Jen egyik legjobb barátnőjével találkozgatott korábban. De akkor miért töltött több mint 5 órát kettesben, mindentől és mindenkitől távol?

Barbie baba lett Jennifer Lawrence-bőlhttp://www.life.hu/news/20141205-jennifer-lawrence-szinesznobol-barbie-baba-lett.htmlMár kapható a színésznő által megformált karakter, Katniss Everdeen játékbabája – pont úgy, ahogyan Az éhezők viadalából emlékszünk rá.News--Jennifer Lawrence jól elmondja, hogyan kellene élni a nőknekhttp://www.life.hu/news/20141128-jennifer-lawrence-elmondja-hogyan-kell-elni-a-noknek.htmlAz Éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence néhány pontban összefoglalta, szerinte hogyan kellene élniük a nőknek, hogy boldogabbak legyenek! Ő már csak tudja...News--Ne kövesd Jennifer Lawrence-t, ha nem akarsz mellet villantanihttp://www.life.hu/trend/20141111-jennifer-lawrence-mellet-villantott-az-ehezok-viadala-a-kivalasztott-premierje-utani-partin.htmlMegjárta a színésznő azzal a szép kivágással, ami egy villantással tette fel a pontot Az éhezők viadala legújabb részének bemutatójára.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.