Amilyen a munkád, olyan a szexuális életed!

Forrás: Thinkstock -
munkahely szexuális élet foglalkozás munka kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss kutatásból kiderült, a foglalkozás befolyásolja a szexuális életedet és a kapcsolataidat.

Arról már írtunk, hogy a munka a szexuális élet rovására mehet, de most megtudhatjuk azt is, hogy a munkánk mennyire befolyásolja azt, milyen kapcsolatra vágyunk. Egy randi applikáció, a Clover felmérését 33 000 felhasználó töltötte ki, attól függően, hogy mivel foglalkoznak, és milyen fajta kapcsolatot keresnek. Az eredmények igencsak meglepőre sikerültek.

Forrás: Thinkstock

Megtudtuk, hogy az újságírók, a reklámszakmában dolgozók, a rendőrök, a tanárok, a tudósok, a hirdetők, az építőmunkások és a zenészek kényelmes kapcsolatokra vágynak. A színészekre és az építészekre leginkább futókalandok jellemzőek.

A kutatásból még kiderült, hogy az ügyvédeknek és az orvosoknak inkább baráti kapcsolatra van szükségük, ellenben a gyógyszerészek, tervezők, pszichológusok, programozók, könyvelők és nővérek hosszú távú viszonyt szeretnének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.