Szakított a filmvilág legkülöncebb sztárpárja

Forrás: AFP -
Tim Burton Helena Bonham Carter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádtuk őket, mert mindig is kitűntek a csilivili álompárok közül, most azonban itt a vége: 13 év után szakított Helena Bonham Carter és Tim Burton.

A 48 éves színésznő és az 56 éves rendező ugyan nem voltak házasok, de kapcsolatukból két gyerek is született. A pár állítólag már korábban különvált, de jó barátok maradtak, hiszen összeköti őket a két gyerek.

Forrás: AFP

Helena és Tim azt kérik a nyilvánosságtól, tartsák tiszteletben a magánéletüket ezekben a nem könnyű időkben. Nagyobbik fiuk, Billy 11, kislányuk, Nell pedig 7 éves.

Fotózkodnál tornádóval a háttérben? Vagy egy lóval? Íme, 2014 legdurvább esküvői képeihttp://www.life.hu/intim/20141223-2014-legjobb-eskuvoi-kepeit-photobombjait-gyujtotte-ossze-a-huffington-post.htmlA Huffington Post összegyűjtötte 2014 leghihetetlenebb és legmókásabb esküvői photobombjait.IntimOrigoElőkészületben Mila Kunis és Ashton Kutcher esküvője?http://www.life.hu/intim/20141223-mila-kunis-es-ashton-kutcher-eskuvoje-elokeszuletben-van-a-hirek-szerint.htmlÚjabb sztáresküvő a láthatáron? A hírek szerint már javában folynak a szervezkedések az újdonsült szülőpár lagzijára.Intim--Hat árulkodó jel, amely azt súgja: szexre van szükségedhttp://www.life.hu/intim/20141216-6-testi-es-lelki-tunet-amely-azt-jelzi-szexre-van-szukseged.htmlElőfordul, hogy az életed úgy alakul, le kell mondanod a szexről egy időre. Mégis, tudnod kell, hogy mikor add fel az önkéntes vagy nem egészen önkéntes önmegtartóztatást, a szexhiány ugyanis testi és lelki panaszokat is okozhat. A Life.hu összegyűjtötte az árulkodó jeleket.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.