George Clooney egy emberjogi ügyvédnő mellett találta meg a boldogságot, most pedig úgy tűnik, Banderas is ráunt az üresfejű nőcskékre. A színész, aki 18 év után az idén vált el Melanie Griffith-től, egy percet sem töltött egyedül, mióta zátonyra futott a házassága.

Míg korábban azt írtuk, hogy Mallika Sherawat indiai színésznő áll a sztárpár házasságának vége mögött, most úgy tűnik, Antoniónak új kedvese van. Egy még újabb. A Daily Mail információi szerint a leány éppen 20 évvel fiatalabb a spanyol bikánál, és ami még meglepőbb, befektetési tanácsadóként keresi a kenyerét.

Forrás: AFP

A spanyol Hola! magazin váltig állítja, hogy Nicole-nak semmi köze sem volt Melanie és Antonio válásához, és hogy a páros a színész válását követően találkozott. Hiszi a piszi! De ha kíváncsi vagy a hosszú combú, és okosnak mondott csajszira, kattints ide!

Sztárok, akik idén szakítottak egymással:
Sztárok, akik kimondták idén a boldogító igent című cikkünkben összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik ebben az évben vélhetően megélték életük legboldogabb napját. Sajnos azonban olyanok is vannak, akiknek nem alakult ilyen jól ez az esztendő, és akiknek inkább szomorúságot dobott a gép. Íme, ők!