A nő, aki véget vetett Antonio Banderas és Melanie Griffith házasságának

színésznő házasság válás Antonio Banderas kirúgás Melanie Griffith India Cannes-i filmfesztivál stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Mallika Sherawat áll a sztárpár 18 évig tartó házasságának vége mögött. Az indiai színésznő tagad, egy kirúgott stylist azonban nem bírja tartani a száját.

Ahogy az várható volt, először jönnek a tények, aztán a dráma. Melanie Griffith ügyvédje június elején jelentette be, hogy a sztárpár 18 év után külön folytatja. Ezt követően pedig számtalan pletyka kezdett terjedni a lehetséges okokról. Mint például az indiai színésznőről, Mallika Sherawatról, akit még két évvel ezelőtt kaptak lencsevégre a Zorro sztárjával, amint a cannes-i filmfesztivál egyik partiján táncoltak. Így:

Azután pedig - állítólag - együtt is nyaraltak. Ami csavar a dologban, hogy mindezt a színésznő kirúgott stylistja, Ivan Bitton állítja, aki szerint Mallika nem engedte felszínre hozni a videót, amelyben felvette andalgásukat.

Antonio Banderas és Mallika Sherawat Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.