Állítólag Mallika Sherawat áll a sztárpár 18 évig tartó házasságának vége mögött. Az indiai színésznő tagad, egy kirúgott stylist azonban nem bírja tartani a száját.

Ahogy az várható volt, először jönnek a tények, aztán a dráma. Melanie Griffith ügyvédje június elején jelentette be, hogy a sztárpár 18 év után külön folytatja. Ezt követően pedig számtalan pletyka kezdett terjedni a lehetséges okokról. Mint például az indiai színésznőről, Mallika Sherawatról, akit még két évvel ezelőtt kaptak lencsevégre a Zorro sztárjával, amint a cannes-i filmfesztivál egyik partiján táncoltak. Így:

Azután pedig - állítólag - együtt is nyaraltak. Ami csavar a dologban, hogy mindezt a színésznő kirúgott stylistja, Ivan Bitton állítja, aki szerint Mallika nem engedte felszínre hozni a videót, amelyben felvette andalgásukat.

Antonio Banderas és Mallika SherawatForrás: AFP

„Ivan nem a legjobb barátom. Felbéreltem stylistnak Cannes-ban, aztán kirúgtam. Fogalmam sincs, miről beszél. Azóta nem álltam vele szóba, amióta kirúgtam. Minden, amit mond rólam, egyszerűen nevetséges" – védte meg magát Mallika. Antonio Banderas egyelőre nem kommentálta a történteket.