Gratulálunk! Igent mondott Caramelnek kislánya édesanya

Forrás: Facebook/Molnár Ferenc Caramel -
házasság eljegyzés Molnár Ferenc Caramel eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, karácsonyi lánykérés volt a nemrég édesapává vált Molnár Ferenc Caramelnél, aki feltette a nagy kérdést barátnőjének, Szilvinek. A lány pedig minden jel szerint igent mondott.

"Igent mondott :) Hivatalosan is összekötjük az életünket Szilvivel!" - tette közzé szombat este közösségi oldalán Caramel. Az üzenethez az alábbi képet posztolta:

Íme Caramel és Szilvi gyönyörű kislány, Sophie - Kattints a fotóért! Forrás: Facebook/Molnár Ferenc Caramel

Caramel, ha akarná, noha nyilván nem akarja, akkor sem tudná palástolni boldogságát. Augusztusban világrajött első gyermeke, Sophie, most pedig kislányának édesanyja is igent mondott neki. Gratulálunk!

Igazi bébibumm volt a 2014-es év:

Szerencsére rengeteg magyar sztárcsemete látta meg a napvilágot épen és egészségesen 2014-ben. A Life.hu összegyűjtötte azokat a kicsiket, akiket a szüleik nem rejtettek el a nyilvánosság elől. Nézd meg tündéri csecsemőgalériánkat, pufók csöppségekkel és mámorban úszó szülőkkel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.