Mel B: „Soha nem emelne rám kezet a férjem!"

ütés sérülés üzenet döntő Mel B férj pletyka Stephen Belafonte Instagram X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A egykori Spice Girls lánybanda tagja közösségi oldalán keresztül üzent a rosszindulatú pletykálkodóknak.

Néhány hete robbant a hír, miszerint válságban van Mel B és férje, Stephen Bellafonte 7 éve tartó házassága. Az X-Factor zsűritagja akkor karcolásokkal és sebekkel a testén jelent meg a tehetségkutató döntőjén, ennyi pedig elég is volt ahhoz, hogy a rajongók rögtön az énekesnő férjét kezdjék el okolni a sérülésekért.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Bellafonte hiába tagadta, hogy bármi köze lenne felesége kórházba kerüléséért, – ami miatt kétséges volt, hogy részt tud venni az X-factor fináléján – Mel B hallgatása kétségkívül gyanússá tette a dolgot. Egészen eddig. Az énekesnő Instagramján keresztül üzent a házasságában és férje jóságában kétkedőknek.

Forrás: Instagram/Mel B
Alig lehet ráismerni Mel B-rehttp://www.life.hu/trend/20141008-mel-b-a-spice-girls-egykori-enekesnoje-afronatokba-fonta-hajat.htmlNem is az alakja. Nem is az arca. Valami egészen más történt a Spice Girls egykori énekesnőjével, akit vakációzás közben fotóztak le.Trend--Bizarr házasság! A brutális gyilkos, Charles Manson feleségül veszi 26 éves rajongójáthttp://www.life.hu/news/20141118-charles-manson-roman-polanski-felesegenek-gyilkosa-felesegul-veszi-26-eves-rajongojat.htmlEgy 26 éves nő elhatározta, hogy feleségül megy a börtönben Charles Manson pszichopata elítélthez, aki szektája élén még az 1960-as évek végén brutálisan meggyilkoltatta Roman Polansky filmrendező fiatal, várandós feleségét, NewsTönkreteszi a kapcsolatokat az Édes Élet? Most Jolly és Suzy küzd a házasságáérthttp://www.life.hu/intim/20141213-jolly-es-suzy-a-edes-eletben-is-felbukkano-mulatos-par-hazassaga-valsagba-kerult.htmlAz Édes Életben is felbukkanó mulatósházaspár, Jolly és Suzy házassága válságba került. A rajongók szerint már csak a színpadon alkotnak egy párt.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.