Ennyire nagy a baj? Kihagyhatja az X Factor döntőjét Mel B

betegség döntő Mel B kihagyás kórház X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházban kezelik az egykori Spice Girls énekesnőjét, ami miatt kétséges, hogy részt tud-e venni a tehetségkutató döntőjében zsűriként.

Nagyon úgy áll a dolog, hogy Mel B nem lesz ott a szombati X Factor döntőjén. A tehetségkutató műsor zsűritagját kórházban kezelik, szóvivője azonban nem árulta el, miért.

Forrás: AFP/Michael Loccisano
Elhunyt Simone Battle, az X-Factor énekesnőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140907-elhunyt-simone-battle-az-x-factor-enekesnoje.htmlPénteken holtan találták Los Angeles-i otthonában az amerikai X-Factor fiatal felfedezettjét.TV + Bulvár--Önmagáról nevezte el újszülött fiát az X-Factor mogulja?http://www.life.hu/csalad/20140216-megszuletett-simon-cowell-es-lauren-silvermann-kozos-gyermeke-simon-cowell-jnr.htmlA vártnál egy kicsit előbb, New Yorkban látta meg a napvilágot az X-Factor moguljának, Simon Cowellnek a kisfia. Korábban olyan hírek érkeztek, a pici a Simon nevet kapta, végül azonban kiderült, hogy Cowell apja után Eric-nek hívják.Család--Nem vigyáz születendő gyermekére az x-factoroshttp://www.life.hu/csalad/20131208-simon-cowell-es-lauren-silverman-nem-igazan-vigyaznak-szuletendo-babajukra.htmlAhogy azt korábban a Life.hu megírta, a X-Factor mogulja, Simon Cowell barátja feleségét ejtette teherbe. Laurennek ez már a második terhessége, így talán érthető, hogy magabiztosan lavírozik magassarkú topánjában a lépcsőn. De vajon biztonságos ez?Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.