Ashton Kutcher Mila Kunis csajozás randi tipp kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher megszerezte a világ egyik legszebb nőjét, Mila Kunist. Hogy csinálta? Elárulta, egyetlen dolog kellett hozzá. 

„A hiba, amit a legtöbben elkövetnek a randikon, hogy másnak próbálják kiadni magukat. Szerepet játszanak, és így olyan elvárásokat állítanak fel egymással szemben, amiket hosszú időn keresztül nem lehet fenntartani” – mondta a Két pasi meg egy kicsi sztárja. „Én megtanultam önmagam lenni.” Ez volt Ashton sikerének kulcsa. A színész azt tanácsolja a férfiaknak, ne vigyék olyan étterembe a nőket, amit nem tudnak megengedni maguknak, ne menjenek bérelt autóval szívük hölgye elé, hiszen úgyis lebuknak, és mindig, minden helyzetben adják önmagukat!

Forrás: AFP

Az álompárnak szeptemberben született meg első közös gyereke, Wyatt Isabelle, és februárban el is jegyezték egymást. A pletykák, miszerint titokban már összeházasodtak, december 31-én kaptak szárnyra, mikor Ashton egy fényképet osztott meg Facebookján ezzel a szöveggel: „Boldog új évet! Kutcherék”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.