85 centis férjével is szuper szexuális életet él a nő

Forrás: Northfoto -
házasság szex törpenövés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan internetes támadást kell elviselnie Sean Stephensonnak és Mindie Knisnek, akik két éve házasok. Ők azonban azt állítják, hogy semmi sem állhat szerelmük útjába, még az sem, hogy a férfi nincs egészen egyméteres. 

A pár egy közös ismerős révén találkozott 2009-ben, és 2012-ben összeházasodtak, majd Mindie Chicagóba költözött, hogy közelebb legyen Seanhoz. A motivációs beszédeket tartó Sean és Mindie Knis boldogan élik házaséletüket annak ellenére, hogy a férfi csak 85 centiméter. Az interneten azonban rosszindulatú megjegyzések céltáblájává váltak, sokak szerint Sean sosem tudja majd kielégíteni Mindie-t szexuálisan és a nő csak a pénze miatt van vele.

Mindie úgy érezte, tisztáznia kell az igazságot. "Csak azért, mert mozgássérült, nem jelenti azt, hogy nincsen fantasztikus szexuális életünk. Nem volt szerelem első látásra, de Sean az egyik legérzékibb ember, akivel valaha találkoztam életemben" - nyilatkozta a nő a Daily Mailnek.

„Természetesen más vele a szex, mint egy átlagos magasságú emberrel, de ez egyáltalán nem probléma. Nincsenek korlátok, amikor a szexre kerül a sor. Nincs olyan póz, amit nem tud megvalósítani..." - jelentette ki Mindie.

Forrás: Northfoto

Sean egy csontrendszer-működési zavarokkal járó betegségben szenved, 18 éves korára több mint 200 csonttörést szenvedett. Ő azonban hihetetlen pozitívan áll hozzá az élethez, és viccesen kijelentette: „Senki sem felejti el Sean Stephensont, aki egyszer találkozott vele”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.