Te jó ég! Élő adásban kapott vagina-feszesítést a 74 éves Abigail

Forrás: Youtube -
Egyesült Királyság feszesítés hölgy élő adás vagina nyugdíjas brit kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyugdíjas hölgy bevállalta: a brit ITV csatorna reggeli műsorában tesztelte az otthon is alkalmazható vaginafeszesítő módszert.

Bizonyára meglepődtek azok a britek, akik reggel az ITV csatorna műsorára kapcsoltak. Három nő, köztük elsőként a 74 éves Abigail ugyanis élő adásban tesztelhette azt a vaginafeszesítő módszert, amelyet a párkapcsolati szakértő (és elvált) Lisa Palmer fejlesztett ki.

Forrás: Youtube

A kókuszolajból, E-vitaminból, mézből és tojásfehérjéből készült kencét 15 percen át kell hagyni hatni, a siker érdekében hetente egyszer kell megismételni a kezelést. A nyugdíjas hölgy örömmel vetette alá magát a procedúrának, hiszen elmondása szerint 30 éves szeretőjét szeretné lenyűgözni „lenti" fiatalságával.

A nem mindennapi kezelésről készült videót alább tekintheted meg:

Vagina- és léleksebek - napi hány aktust bír el egy nő?http://www.life.hu/drlife/20150121-a-nagy-szamu-szexualis-aktus-egeszsegugyi-hatasai.htmlAz I. világháborúban az összezárt férfiak szórakoztatására a katonai vezetőség prostituáltakat rendelt ki. A hadsereg "örömlányainak" végtelen kiszolgáltatottsága és sorsa a mai napig szívbemarkoló. Cikkünkben a múlt történései mellett azonban arra keressük a választ, hogy mennyit bír el egy nő teste és lelke, ha szexuális kiszolgáltatottságról van szó.Dr. Life--Kiverte a biztosítékot a japán művész "vaginaszelfije"http://www.life.hu/news/20140715-letartoztattak-a-japan-muveszt-amiert-3d-s-felvetelt-kuldott-a-vaginajarol.htmlLetartóztatták Megumi Igarashi japán művésznőt, miután több embernek is küldött 3D-s felvételt a vaginájáról.NewsOrigoVaginafal a világ nyolcadik csodája (18+)http://www.life.hu/kult/20140107-jamie-mccartney-brit-muvesz-keszitette-el-a-nagy-vaginafalat.htmlNincs olyan, hogy tökéletes vagina – ez a gondolat hívta életre a Nagy Vaginafalat.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.