Az Oscar-díjas sztárokat már egy évvel ezelőtt is összeboronálták, miután egyre több eseményen látták őket, amint egymás társaságát élvezik. Idén a SAG Awardson ismét meghitten összebújtak. Mutatunk 3 fotót, amely bizonyítja, milyen szépek együtt!

Az a hír járja, hogy az Oscar-díjas Lupita Nyong'o, akit 2014 legszebb nőjének választott a People magazin, szakított a szomáliai születésű rapper K'naan barátjával és kollégájával, a szintén Oscar-díjas Jared Letóval randizgat. Most a SAG Awards díjátadón csípték el őket, ahol igencsak összemelegedtek. 

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Egy bennfentes forrás azt mondta a People magazinnak, hogy Lupita és Jared meghitten beszélgetett az egyik sarokban. Aztán Jared odahúzta a lányt a táncparkettre, és amíg táncoltak, egymás szemébe néztek, sugdolóztak és nevetgéltek.

Nem ez az első alkalom, hogy kettejük románcáról csiripelnek. Nézd, hogy összebújtak például a tavalyi MTV Movie Awardson is:

Forrás: AFP/Christopher Polk

Az alábbi szemezős fotó pedig a 2014-es SAG Awards afterpartiján készült róluk:

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Bár egyik fél sem szólalt még meg az ügyben, azért a képeket elnézegetve mi arra jutottunk, hogy nagyon helyesek így együtt, nem?