Íme, a top 5 legdögösebb német pasi

Forrás: AFP/Carl Court -
Mats Hummels Michael Ballack Michael Fassbender Til Schweiger Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban csokorba szedtük már a legdögösebb francia férfiakat, most pedig haladunk kelet felé, és jönnek a szexis német hímek. Íme, a Life.hu kedvencei.

1. Michael Fassbender

Ki más lehetne a legvonzóbb német, mint Michael Fassbender? Nem meglepő, hogy a korántsem annyira szégyentelen színész van a listánk legelején. Nem ez ugyanis az első összeállításunk, amelyre felkerült. Ott volt, amikor a legszebb mosolyú pasikat listáztuk, de szerepelt Pőre szexistenek a moziban: formás popók és méretes péniszek a vásznon című cikkünkben is. Nem véletlenül.

Forrás: AFP/Carl Court

2. Til Schweiger

A második hely Til Schweigernek jár, aki a Becstelen Brigantyk kapcsán össze is köthető az agyunkban Fassbenderrel. A néha igencsak szigorú arcú színész-rendezőt egyébként nem csak akkor szeretjük, amikor gonosztevőt alakít, teljesen odavagyunk például a lelkiismeretes apuka karekteréért is, amit például az általa rendezett Kislány a küszöbön című filmben is láthatunk tőle. Imádjuk!

Forrás: AFP/Gerard Julien

3. Mats Hummels

Ugyan az Ők a top 20 legszexisebb pasi a focivébén című írásunkba anno egy német klasszis sem került be, ha nagyon igyekszünk, a világbajnokok között is találunk egy igazán jó pasit. Korábbi hibánkat orvosolván, miszerint a németek öltözőjében nem kellő odafigyeléssel néztünk szét nyáron, itt van most a jóképű Mats Hummels.

Forrás: AFP/Gerard Julien

4. Michael Ballack

Korábban persze könnyű dolga volt a német válogatottért rajongó nőknek, amíg ugyanis Michael Ballack kerettag volt, a Nationalelf világversenyeken való menetelését is nagyobb izgalom volt nézni. Most kevesebb köztük a tüzes kan, cserébe ők a világ legjobbjai. Valamit valamiért.

Forrás: AFP/Gerard Julien

5. Gedeon Burkhard

Akinek első hallásra ismerős Burkhard neve, azonban nem tudja hová tenni, egy pillanatig se érezze rosszul magát. Gedeon ugyanis a Rex felügyelőben volt Rex gazdája még a '90-es évek idusán, majd pedig a másik német sikersorozatban, a Cobra 11-ben tűnt fel. (Hogy miért teszi szexisebbé a pasikat a kutya, itt fejtettük ki korábban.)

Az egyébként magyar felmenőkkel is rendelkező színész nem szerepelt túl sok világmegváltó szuperprodukcióban, de azért van benne valami. A Bild olvasói például 1998-ban Németország harmadik legerotikusabb pasijának választották. Jó, nem egy People magazin, de azért ez is menő.

Forrás: AFP/Gerard Julien

A People magazin legszexisebbjei:

A People magazin minden évben kiválasztja az év legszexisebb férfijét. Mint ismeretes, 2014-ben Chris Hemsworth, 2013-ban pedig a Maroon 5 énekese és a The Voice egyik mentora, Adam Levine lett a világ legdögösebbje. A Life.hu korábban visszautazott az időben, és csokorba szedte az elmúlt 15 év nyerteseit.
Dögösek és tehetségesek: Ők a legsikeresebb német csajokhttp://www.life.hu/intim/20150129-diane-kruger-claudia-schiffer-heidi-klum-steffi-graf-marlene-dietrich-a-legsikeresebb-nemet-csajok.htmlHa a leghíresebb és a legbefolyásosabb német nőket keressünk az agyunkban, rögtön Angela Merkel neve ugrik be. Érdemes azonban körülnézni, kik hagytak még mély nyomot bennünk az évek során. Íme, a Life.hu kedvencei!IntimMaximális diszkréció és konszolidált vendégkör: így működik egy pesti szexkuckóhttp://www.life.hu/intim/20150127-szexkuckok-budapesten-a-maximalis-diszkracio-es-a-konszolidalt-vendegkortol-mukodnek.htmlSokakat izgatnak a város szívében megbúvó, akár pár órácskára is kibérelhető, csúnya szóval úgynevezett kúrókérók. Hogy miként működnek, hogy festenek belülről, és mennyibe kerülnek. A Life.hu-nak egy vérbeli, többszörös kuckótulajdonos mesélte el, honnan jött a szexhajlék ötlete, hogyan lehet párhuzamosan több szobát is menedzselni, és mennyi pénz is van egy ilyen szolgáltatásban.IntimThinkstockA párizsi, a luxushobbik és a leértékelt cipők mátrixa: jó ötlet a közös kassza?http://www.life.hu/intim/20150126-kozos-kassza-a-hazassagban-igen-vagy-nem-deaki-timea-parterapeuta-segit.html"Szeretlek, te vagy a párom, mindenem a tiéd." Szép mondat, és milyen jó is lenne, ha így is maradna. A kapcsolat lángoló időszakában persze minden bizonnyal így is van, de aztán jön a jó öreg megszokás. A mai egyik legnagyobb párkapcsolati dilemma, a közös kassza kérdése van terítéken.IntimThinkstockA tengerpart és a fehér homok sem garantálja a boldogságothttp://www.life.hu/intim/20150124-renee-zellweger-mariah-carey-nick-cannon-eseteben-a-feher-homok-nem-garantalta-a-boldogsagot.htmlGyakran halljuk és irigykedve figyeljük, ahogy a legnagyobb sztárok a világtól távol, egy egzotikus szigeten vagy egy gyönyörű tengerparton mondják ki a boldogító igent. A paradicsomi miliő azonban sok esetben nem garancia a boldogságra, sőt.IntimThinkstockMég jó, hogy kimaradt a tamponos jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/intim/20150122-a-szurke-otven-arnyalatanak-nyilvan-kimarad-a-tamponos-jelenete.htmlJanuár 20-án bombaként robbant a hír, miszerint a legmeredekebb szexjelenet kimarad A szürke ötven árnyalatából. Nők milliói ijedten kattintottak a rémhírre, miközben végigpörgették az agyukban, vajon melyik rész is lehetett annyira brutális, hogy az már Sam Taylor-Johnsonnál is betegye a kaput. Aztán megkapták a választ.IntimThinkstockNőkről pasiknak: 7 árulkodó jel, hogy egy basic bitchcsel randizolhttp://www.life.hu/intim/20150114-basic-bitch-a-no-aki-nem-akar-valaki-lenni-het-arulkodo-jel-hogy-vele-randizol.htmlÚjdonsült barátnőd rajong a menő kávézókért, figyelemmel kíséri az aktuális esküvői trendeket, kedvenc ruhadarabja a leggings, és soha nem lép ki smink nélkül otthonról? A felsoroltak alapján úgy tűnik, hogy választottad egy valódi „basic bitch", és ha a kapcsolatot hosszú távra tervezed, a Life.hu most elárulja, milyen életre számíthatsz mellette.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.