Korábban csokorba szedtük már a legdögösebb francia férfiakat, most pedig haladunk kelet felé, és jönnek a szexis német hímek. Íme, a Life.hu kedvencei.

1. Michael Fassbender

Ki más lehetne a legvonzóbb német, mint Michael Fassbender? Nem meglepő, hogy a korántsem annyira szégyentelen színész van a listánk legelején. Nem ez ugyanis az első összeállításunk, amelyre felkerült. Ott volt, amikor a legszebb mosolyú pasikat listáztuk, de szerepelt Pőre szexistenek a moziban: formás popók és méretes péniszek a vásznon című cikkünkben is. Nem véletlenül.

Forrás: AFP/Carl Court

2. Til Schweiger

A második hely Til Schweigernek jár, aki a Becstelen Brigantyk kapcsán össze is köthető az agyunkban Fassbenderrel. A néha igencsak szigorú arcú színész-rendezőt egyébként nem csak akkor szeretjük, amikor gonosztevőt alakít, teljesen odavagyunk például a lelkiismeretes apuka karekteréért is, amit például az általa rendezett Kislány a küszöbön című filmben is láthatunk tőle. Imádjuk!

Forrás: AFP/Gerard Julien

3. Mats Hummels

Ugyan az Ők a top 20 legszexisebb pasi a focivébén című írásunkba anno egy német klasszis sem került be, ha nagyon igyekszünk, a világbajnokok között is találunk egy igazán jó pasit. Korábbi hibánkat orvosolván, miszerint a németek öltözőjében nem kellő odafigyeléssel néztünk szét nyáron, itt van most a jóképű Mats Hummels.

Forrás: AFP/Gerard Julien

4. Michael Ballack

Korábban persze könnyű dolga volt a német válogatottért rajongó nőknek, amíg ugyanis Michael Ballack kerettag volt, a Nationalelf világversenyeken való menetelését is nagyobb izgalom volt nézni. Most kevesebb köztük a tüzes kan, cserébe ők a világ legjobbjai. Valamit valamiért.

Forrás: AFP/Gerard Julien

5. Gedeon Burkhard

Akinek első hallásra ismerős Burkhard neve, azonban nem tudja hová tenni, egy pillanatig se érezze rosszul magát. Gedeon ugyanis a Rex felügyelőben volt Rex gazdája még a '90-es évek idusán, majd pedig a másik német sikersorozatban, a Cobra 11-ben tűnt fel. (Hogy miért teszi szexisebbé a pasikat a kutya, itt fejtettük ki korábban.)

Az egyébként magyar felmenőkkel is rendelkező színész nem szerepelt túl sok világmegváltó szuperprodukcióban, de azért van benne valami. A Bild olvasói például 1998-ban Németország harmadik legerotikusabb pasijának választották. Jó, nem egy People magazin, de azért ez is menő.

Forrás: AFP/Gerard Julien
A People magazin legszexisebbjei:
A People magazin minden évben kiválasztja az év legszexisebb férfijét. Mint ismeretes, 2014-ben Chris Hemsworth, 2013-ban pedig a Maroon 5 énekese és a The Voice egyik mentora, Adam Levine lett a világ legdögösebbje. A Life.hu korábban visszautazott az időben, és csokorba szedte az elmúlt 15 év nyerteseit.