Számtalan olyan dolog van, amitől vonzóbbnak látjuk a férfiakat. Ezek ugyan nem szó szerint szexisebbé, inkább magabiztosabbá teszik őket, és végső soron ettől fognak jobban izgatni minket. A Life.hu összegyűjtötte a tuti befutókat!

1. Kisgyerek

Amikor meglátsz egy pasit egy tündéri kislánnyal a karjában, az egyetlen dolog, ami nem jut eszedbe, az a valóság. Hogy boldog és kiegyensúlyozott házasságban él, a harmadik baba nemrég született meg, és hogy valószínűleg jobban érdekli az, bekakilt-e a kölyök, minthogy szexin visszamosolyogjon rád a babakocsi mögül. Amit érzel, az persze teljesen normális, ugyanis a büszke, gondoskodó apuka biztonságot, melegséget, törődést és nyugalmat áraszt, és felébreszt benned egy ugyanilyen, megbízható, család- és gyerekszerető férfi utáni vágyat.

Forrás: Thinkstock

2. Öltöny, nyakkendő

Szükségtelen túlmagyarázni, hogy az ingtől kezdve, a nyakkendőn és a zakón át egészen a szmokingig, minden szexi, ami elegáns és tekintélyt parancsoló. Facebook oldalunk követői szerint ugyanis magabiztosságot, megfelelő státuszt és komolyságot tükröz. Gondolj csak bele! Nem véletlenül lett A szürke ötven árnyalata emblematikus jelképe is az a bizonyos szürke nyakkendő.

3. Kutya

Ha nem egy őrült, vicsorgó véreb húzza maga után láncon, akkor a kutyasétáltató pasi alapvetően nagyon szexi. A blöki ugyanis olyan, mint a kisgyerek. Elvégzi helyettük a csábítást, meg szabad kérdezni a nevét, a korát, és ami a legfontosabb, meg lehet simogatni. Ha te is éppen sétáltatsz, vagy csak van kutyád, akkor pedig meg is van a közös téma.

Forrás: Thinkstock

4. Szemüveg és napszemcsi

A Life.hu szerkesztőségének házifelméréséből kiderült, hogy bizony egy jól megválasztott szemüveg is sokat dobhat egy pasi külsején. "Számomra nagyon szexi a trendi szemüveg, ami mögül perzselő pillantásokat vet rám. Egyszer szívesen bekuckóznék egy hosszú hétvégére a hegyekbe, mondjuk egy kis kulcsosházba egy nagyon magas, szemüveges pasival" - állítja szépségszakértőnk.

5. Gitár és mikrofon

A rocksztárok szexik, ez tiszta sor. Jól áll nekik a színpad, a gitár, a mikrofon, a füst és a hangzavar. A lerusnyább zenészből is képes ikont varázsolni ez a környezet, ami egy szexi hanggal és pár jó számmal még tovább fokozható. A koncert végére akkor is szerelmes leszel, ha korábban nem is ismerted a bandát.

Forrás: AFP
Adam Levine legmegdöbbentőbb döntése a Szexpázsit blogon!

+1. A borosta

Kevés olyan pasi van, akinek nem áll jól, vagy akit elcsúfít a pár napos borosta. Persze nem szabad, hogy az igénytelenségig fajuljon, de igenis szeretjük látni és érinteni is. És nemcsak a tenyerünkön, a combunkon is...


Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Pasivélemény: Ezért nem hívnak téged randirahttp://www.life.hu/szeress/20131104-pasivelemeny-ezert-nem-hiv-randira-a-pasi-jiaba-vagytok-szimpatikusak.html Szexi menü - Szexfűszerek egy buja éjszakáhozhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-isteni-szexfuszerek-vacsorara-forro-szextipp-ejszakara.html Vagy ágyba viszel, vagy tűnj el örökre!http://www.life.hu/szeress/20131103-bohonyi-marta-pszichologus-grafologus-segitsegevel-keressuk-miert-nem-hivnak-randira.html Így árulja el testük a világsztárokathttp://www.life.hu/szeress/20131102-ryan-gosling-megan-fox-michelle-williams-brian-austin-green-sztarok.html Buta mítoszok a menstruáció alatti szexről (18+)http://www.life.hu/szeress/20120726-szex-es-orgazmus-menstruacio-alatt-buta-mitoszok-amelyeknek-ne.html Pasivélemény: "Nehéz tökéletes férfinak lenni"http://www.life.hu/szeress/20131031-pasivelemeny-ezert-nem-birja-a-pasid-ha-sikeres-vagy-ma.html Ezért nem bírja a pasid, ha sikeres vagyhttp://www.life.hu/szeress/20131026-a-ferfiak-kudarckent-elik-meg-ha-a-parjuk-sikeresebb-naluk.html