Ki gondolta volna? A színésznő is ott van a Tinder szextárskereső és a melegeknek szánt Gindr applikáció felhasználói között. Ráadásul éppen Ashton Kutcher kérésére.

Mila Kunis nem csupán boldog menyasszony Ashton Kutcher oldalán, hanem immár négy hónapja boldog édesanyja közös kislányuknak, Wyatt Isabelle-nek. Ennek ellenére mégis úgy döntött, ideje kipróbálni a mai fiatalokat lázban tartó társkereső applikációkat, a Tindert és a melegeknek szánt Gindr-t. Csak nem?!

Forrás: AFP

„Mindenki állandóan ezekkel a dolgokkal jön Ashtonnak" – kezdte beszámolóját Jimmy Kimmel show-műsorában Mila, aki elmondása szerint éppen kedvese kérésére töltötte le telefonjára mindkét alkalmazást. Kipróbálták, nevettek, és jó volt, köszönik szépen. Na, de Mila...

Mi az a Tinder?
A Tinder nevű társkereső, telefonra letölthető applikációra tulajdonképpen a Szocsiban megrendezett téli olimpián figyelt fel először a világsajtó. Az app azóta hihetletlen népszerűségnek örvend, néhány Tinder-mesét a Life.hu is megírt, ezeket ide kattintva olvashatod. Ha neked ez már mind ősrégi és unalmas, akkor ajánljuk figyelmedbe a Happn-t: erről ITT olvashatsz bővebben.