Hogy micsoda? Mila Kunis férje kérésére regisztrált a szexrandis applikációra

Forrás: AFP -
applikáció Ashton Kutcher meleg Jimmy Kimmel Mila Kunis társkereső szex Tinder letöltés telefon showműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna? A színésznő is ott van a Tinder szextárskereső és a melegeknek szánt Gindr applikáció felhasználói között. Ráadásul éppen Ashton Kutcher kérésére.

Mila Kunis nem csupán boldog menyasszony Ashton Kutcher oldalán, hanem immár négy hónapja boldog édesanyja közös kislányuknak, Wyatt Isabelle-nek. Ennek ellenére mégis úgy döntött, ideje kipróbálni a mai fiatalokat lázban tartó társkereső applikációkat, a Tindert és a melegeknek szánt Gindr-t. Csak nem?!

Forrás: AFP

Mi az a Tinder?

A Tinder nevű társkereső, telefonra letölthető applikációra tulajdonképpen a Szocsiban megrendezett téli olimpián figyelt fel először a világsajtó. Az app azóta hihetletlen népszerűségnek örvend, néhány Tinder-mesét a Life.hu is megírt, ezeket ide kattintva olvashatod. Ha neked ez már mind ősrégi és unalmas, akkor ajánljuk figyelmedbe a Happn-t: erről ITT olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.