Luxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónője

2015.02.08. 17:48

A Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett.

"Nem szívesen beszélek a szexuális életemről, mivel iskolás gyerekem van" - nyilatkozta a mamipornó írója, E. L. James. Azért hozzátette, sok-sok kutatómunka előzte meg a többek között kézzel készített paskolóból, ostorból, szemmaszkból és bilincsből álló kollekció tervezését. Hol van már a 2012-es, elsősorban lánybúcsúkra tervezett, olcsó hancúrpakk? Ez a mostani, limitált kiadású kollekció nemcsak exkluzívabb, de lényegesen drágább is a korábbinál.

Forrás: AFP
Van élet a vibrátoron túl!
Ha úgy döntesz, szexuális kiegészítőkkel dobod fel a nemi életed és a mindennapjaidat, az első gondolatod egész biztosan az lesz, hogy elmész és veszel magadnak egy vibrátort. Ha azonban jobban körülnézel az erotikus szexkütyük piacán, hamar rájössz, hogy rengeteg mással is örömet okozhatsz magadnak, nem csak egy vibráló műpénisszel, vagy egy foszforeszkáló dildóval. Lássuk hát a legújabb játékszereket!

 

E. L. JameserotikaszexjátékírónőA szürke ötven árnyalatahancúrszexjátékszerSzürke 50