Helyes intim tisztálkodás pasiknak: hetente háromszor bőven elég a szappanos lemosás

Forrás: Thinkstock -
pénisz maszturbálás zuhanyzás tisztítás baktérium-fertőzés mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is alap, sajnos sok nő panaszkodik arra, hogy ápolatlan fütyivel hozta össze a sors. Hihetetlen, hogy a mai világban sem mindenkinél megszokott a rendes mosakodás!

Edzés, szex, maszturbálás vagy egy meleg nap után, meg egyébként is nagyon fontos, hogy ne maradjanak a péniszen baktériumok vagy ne legyen rossz szaga. Ahogy a hónaljszag is ciki, úgy az is, ha a férfiak himbilimbijének kellemetlen illata lehet. Márpedig tényleg nagyon bebüdösödik, ha nem tisztítják rendesen.

Forrás: Thinkstock

Bár gyakran mondják, hogy nem egészséges naponta zuhanyozni, a péniszre ráfér minden nap egy meleg vizes öblítés. Edzés esetén akár több is.

Az urológusok szerint heti kétszer-háromszor bőven elég a szappanos tisztítás. Tusfürdő helyett illat- és adalékmentes szappant érdemes használni. De az ne közvetlenül a hímvesszőre kerüljön, inkább kézzel felhabosítva ajánlott felvinni a területre.

Szex előtt és után kötelező a mosakodás. (Az utóbbi nyilván az összebújós, ölelkezős utójátékot kövesse.) Így kerülhetőek el ugyanis a bakteriális fertőzések. Maszturbálás után is erősen ajánlott az alapos tisztálkodás.

400-ból egy férfi orálisan is kielégíti magát

Izgalmas tényeket gyűjtöttünk össze a férfiak ékességéről. ITT elolvashatod!

Ezért utálja mindenki a Valentin-napot - Idén ishttp://www.life.hu/intim/20140211-valentin-napon-balint-napon-februar-14-en-ezert-jo-szinglinek-lenni.htmlAmikor éppen egy évvel ezelőtt, 2014. február 13-án, vagyis egy nappal február 14-e előtt megosztottam sztárszerzőnk, Takács Nóra Valentin-napi reggeli ötletét a Life.hu Facebook-oldalán, gyűlöletkomment-hegyek árasztottak el, mondván, mindenki magasról tesz a Valentin-napra, és egyébként sincsen Magyarországon ilyen ünnep. Akkor én kértem elnézést, majd pedig eldöntöttem, összegyűjtöm, miért is jó ez a nap, és miért van itt az ideje, hogy végre mindenki abbahagyja a rinyálást.Intim--Így éld túl a Valentin-napot, ha szingli vagy - Tippek csajoknak!http://www.life.hu/intim/20120210-igy-eld-tul-a-valentinnapot-ha-szingli-vagy-tippek.htmlHa idén (is) egyedül töltöd a Valentin-napot, eljött az idő, hogy az önsajnálatban való dagonyázás helyett mérlegeld eddigi életedet és átértékeld a kapcsolataidat.IntimThinkstockMegmutatta barátnőjét Bozsek Márkhttp://www.life.hu/intim/20150212-megmutatta-baratnojet-bozsek-mark-a-baratok-kozt-egykori-szabolcsa.html"Annát nagyon rég ismerem. Egy középiskolába jártunk, de akkoriban még csak barátok sem voltunk, ez is csak később alakult ki. A barátságból aztán lassan szerelem lett..."IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Iza: „Kicsit belehaltam" – szakított a VV6 szerelmespárjahttp://www.life.hu/intim/20150212-a-valovilag6-szerelmesparja-iza-es-krisztian-szakitottak.htmlIza és Krisztián a ValóVilág6-ban szeretett egymásba. A fiatalok azonban most szakítottak.IntimOrigoHétköznapi pőreség: Vágyölő, vagy vágyfokozó, ha sokat meztelenkedtek egymás előtt?http://www.life.hu/intim/20150209-deaki-timea-parterapeuta-segit-mennyiben-vagyolo-vagy-vagyfokozo-ha-tul-sokat-meztelenkedunk.htmlHa az otthoni mezítelenség témája került szóba, mindenki rögtön arra gondol, vajon a kisgyerekes családoknak miképpen illik megközelíteniük a pőreség kérdését. Hogy flangálhat-e apu egy szál semmiben, illetve anyu fedetlen kebleinek látványa milyen érzést kelt a kicsikben. Nem kellenek azonban a csemeték ahhoz, hogy egy kapcsolatban felmerüljön a pucérkodás problémája.IntimThinkstockLuxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónőjehttp://www.life.hu/intim/20150208-e-l-james-a-szurke-otven-arnylata-konyv-iroja-luxus-szexkiegeszitoket-tervezett.htmlA Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett.IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.