Varga Viktor exbarátnője, Cinthya Dictator végre újra önmagára talált és összebújós fotót posztolt udvarlójával. De vajon mit szól ehhez Viktor? Megkérdeztük.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Story-gálán mutatkozott először Cinthya Dictator együtt egy titokzatos fiúval, akivel most összebújós fotót posztolt.

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

„Jacksont évek óta ismerem, hiszen többször találkoztunk fotózások alkalmával. Pár hónapja úgy hozta az élet, hogy összefutottunk és azóta több időt töltünk egymással, de azt még nem mondom, hogy párkapcsolatban lennénk. Egyelőre ismerkedünk és élvezzük egymás társaságát. Nem akarok bővebben nyilatkozni erről, mert árthat a kapcsolatunknak és nem szeretném, hogy Jackson az újságokból olvassa vissza, mit érzek iránta" – mesélte Cinthya, aki Viktorral hét hónapja nem beszélt.

„Viktorral hét hónapja nem beszéltünk, nem találkoztunk, az utazását Thaiföldön nem követtem nyomon, mert nekem így könnyebb, ha nem hallok róla. Egy hónapja találtam ismét önmagamra és nagyjából sikerült feldolgoznom a szakításunkat" – vallotta be az Éden Éjjel műsorvezetője. 

Varga Viktort - akiről az a hír járta, hogy becsajozott Thaiföldön -  is elértük és amikor Cinthyről kérdeztük elszomorodott.

„Valóban nem beszéltünk hét hónapja, bár nemrég 10 percre a TV2-ben összefutottunk. Cinthya eldobta a táskáját és az ölembe ugrott, utána 10 percig ölelkeztünk, majd mindenki ment tovább a dolgára. Nagyon nehéz percek voltak ezek, egyszerre volt jó és szívfacsaró érzés. Utána pár óra kellett, mire újra a régi voltam és feldolgoztam a történteket" – magyarázta Viktor, aki elmesélte, ismeri a Cinthya körül legyeskedő modellfiút.

„Ismerem a srácot, egy időben sokat lógtunk együtt, furcsa is nekem, hogy most pont ő udvarolgat az exbarátnőmnek. Az ő dolguk, de nekem furcsa, hogy egy volt barátommal flörtöl Cinthya" – mondta letörten Viktor.