Hódi Pamela és Cinthya Dictator az Éden Éjjel műsorvezetői

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal, Cinthya Dictator Photography -
Hódi Pamela műsorvezető Cinthya Dictator Varga Viktor Éden Éjjel Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánnak sikerült a terve: lepasszolta Pamelát a TV2-be, aki Varga Viktor exével közösen vezeti majd az Éden Hotel afterműsorát.

Ahogy a Life.hu is megírta, február 23-án startol az Éden Hotel. Az adás után pedig 21:20-tól kezdődik a SuperTV2-n az Éden éjjel, a taktikai reality élő kísérő műsora, benne minden, amit a szereplőkről, a párokról és a balhékról tudni érdemes. A műsort Berki Krisztián gyermekének édesanyja, Hódi Pamela és az extremitásáról elhíresült Cinthya Dictator vezetik majd. Krisztián nagyon örül, hogy Pamela végre elfoglalja magát, és amíg a stúdióban brillírozik majd Dictatorral, addig ő azt csinálhat, amit akar.

Hódi Pamela, Cinthya Dictator Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal, Cinthya Dictator Photography

„Fontos számomra, hogy Pamelát vissza tudjam vezetni a társadalomba, újra pénzt keressen, hogy ne mindig az én pénztárcámat kelljen kinyitni. A TV2 minden szintjén és emeletén lobbiztam, hogy megtudjam, lesz-e olyan műsor valamelyik csatornán, amelyben a gyermekem anyja kamatoztathatná azt a tudást, amit én adtam át neki. Egy dolog nem sikerült, casting nélkül elintézni, de ami fontosabb, övé a munka, így este nyolc és éjfél között biztosan a stúdióban lesz majd. Én ebben az időben végre a saját dolgaimmal foglalkozhatok" – magyarázta az Éden Hotel műsorvezetője a Borsnak.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a casting után a műsorkészítők úgy döntöttek, bizalmat szavaznak nekem. Noha a FEM3 Caféban már kipróbáltam magam élő műsorban, azért az mégis más volt, hiszen mellettem volt Váczi Gergő, akire mindig számíthattam. Most lesz az első alkalom, hogy önállóan vezetek élő műsor. Nagyon várom már a jövő hetet!" – mondta izgatottan Hódi Pamela. Cinthya Dictator pedig ígéri, itt sem lesz prűd.

„Az emberek úgy ismertek meg, mint egy extrém személyiséget, aki számára nem léteznek gátak és tabuk. Ezt az Éden éjjelben is kamatoztatni fogom. Mindent megkérdezek majd, ami a nézőket érdekli" – árulta el Cinthya, aki nemrég csontsoványan jelent meg egy rendezvényen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.