Sok a közös fotó fiatalok: Mi van Selena Gomez és Zedd között?

Forrás: Instagram/zedd -
Selena Gomez színésznő énekesnő Zedd zenész kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Találgat a világ, hogy vajon komolyra fordult-t Selena Gomez és Zedd munkakapcsolata. Egy biztos, rengeteg közös kép kerül fel közösségi oldalaikra.

A Golden Globe afterparty óta pedzegetik a külföldi lapok, többek között a Refinery29 is, hogy bizony alakulgat valami a két fiatal tehetség között. Hát, Selena igencsak dögös volt, és látszólag jól érezte magát a férfi társaságában. Cara Delegvine meg csak úgy odaállt...

Forrás: AFP/Rachel Murray

De a partifotóknál sokkal árulkodóbb a 25 esztendős DJ Instargam oldala, ahol több közös képet is megosztott a Selenával zajló munkáról. A páros egyébként nemrég vonult stúdióba, miután a 22 éves énekesnő felbontotta szerződését a kiadójával.

Forrás: Instagram/zedd

A fiatalok amellett, hogy igen sok fotót tesznek közzé dalkészítési procedúrákról, a stúdión kívül is mutatkoztak már együtt. Így persze nem meglepő, hogy sokakban felmerült már a gondolat, hogy több több lehet közöttük, mint egyszerű munkakapcsolat.

Forrás: Instagram/zedd

Egy biztos, mi drukkolunk nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.