Erről a focipálya közepén szexelő párról beszél most a világ

szex focipálya Charlton Athletic FC pásztoróra reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta borzolja a kedélyeket egy videó, melyen egy fiatal pár látható, amint éppen a Charlton Athletic focicsapat stadionjának közepén szexelnek. Mostanra az is kiderült, miért épp a kezdőkört választották a pásztorórára.

A különleges felvételnek nem sikerült sokáig lázban tartania a világot, hamar napvilágra került ugyanis, hogy egész pontosan egy reklámról van szó, vagy legalábbis annak egyik jelenetéről, amely véletlenül idő előtt szivárgott ki a netre.

A Mirror magazin információ szerint a Charlton Athletic vezetői, miután hírt kaptak a kikerült képsorokról, úgy döntöttek, tisztázzák a dolgot, és nyilvánosságra hozzák az eredeti reklámot. A tervek szerint a kisfilmnek csak tavasz végén kellett volna kikerülnie, így azonban kicsit korábban sült el a dolog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.