Barna hölggyel kapták le Berki Krisztiánt

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
kavarás TV2 szerelem Nyíregyházi Állatpark Reality Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A folyamatos pletykák, egyre inkább beigazolódni látszanak, miszerint Berki Krisztián az Éden Hotel egyik szereplőjével kavar.

Ahogy a Life.hu is megírta, a TV2 berkeiben állítólag nyílt titok, hogy Berki és az egyik szereplő között az Éden Hotel forgatásai alatt több volt munkakapcsolatnál. Nemrég a Blikk egyik olvasója, lefotózta a műsorvezetőt, amikor egy barna lánnyal sétálgatott, a Nyíregyházi Állatparkban.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Az állatkertben voltam, amikor megláttam Berki Krisztiánt. Azonnal feltűnt, hogy nem Pamelával van, gondoltam, lefotózom ezzel a lánnyal, akit én egyébként nem ismertem fel. Nem simogatták vagy csókolták egymás, de voltak emberek körülöttük. Persze észrevették, hogy fotózom, ami láthatóan zavarta őket, ezért azonnal bementek az úgynevezett Ócenariumba" – mondta lapnak a neve elhallgatását kérő olvasó-riporter.

Kiderült az ismeretlen szépség nem más, mint az Éden Hotel egyik leendő játékosa, Laura, aki ugyan még nincs adásban, ám hamarosan megismerhetik a nézők.

A csatorna részéről nem cáfolták, hogy az egyik játékossal láthatták Berkit.
„A hölgy valóban az Éden Hotelben szerepel, de a nézők csak hetek múlva láthatják majd a képernyőn" – nyilatkozta a TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás.

Berki Krisztián mindent tagad: "Laurával egy szépségverseny-sorozaton találkoztam. A program része volt egy tábor Nyíregyházán, ahol a döntős lányokkal voltunk tréningezni, s nagyon jól éreztük magunkat. Mindenképpen szerettem volna elmenni a nyíregyházi állatkertbe is, mert tudtam, hogy van zsiráf, én pedig köztudottan olyan vagyok, mint a zsiráf: mindenki megnéz, de senki nem akar hazavinni. Laura kedvenc állata pedig a majom, így megnéztük mind a kettőt. Aki ennél többet akar tudni, fizesse meg az árát" – nyilatkozta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.