Az Éden Éjjel műsorvezetője tiszta vizet öntött a pohárba, leszögezte, már nem zavarják a gyermeke édesapjáról szóló pletykák, mert nem gondol úgy Berkire, mint férfira.

Ahogy a Life.hu is megírta, állítólag Berki Krisztián összejött az Éden Hotel egyik csinibabájával, amit a műsorvezető egyelőre tagad. Pamela most a hot! magazinban őszintén mesélt arról, hogyan kezdett új életet és zárta le a Berkivel való kapcsolatát.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal

„Berki Krisztián szabad emberként azt csinál, amit akar. Már Natival berendezkedtem az új életemre, annak dacára, hogy Krisztián minden interjúban elmondja, a kislányunk és én vagyunk a családja. Amíg ő Costa Ricán volt, megtanultam egyedül is helytállni a hétköznapokban. Nincs már közöttünk semmilyen gyengéd érzelem. Már nem gondolok rá úgy, mint férfira, de mindig is ő lesz a kislányom édesapja, ami elválaszthatatlan kötelék közöttünk" – szögezte le Pamela.

Berki Krisztián verziója
"A kapcsolatunk sokkal jobb lett azóta, hogy nem alkotunk egy párt. Amikor Magyarországon vagyok, reggel mindig náluk kezdem a napot, s csak utána intézem a napi programomat. Bárhogy is alakul az életem, életünk, Pamela mindig az első számú nő lesz nekem, mert ő a gyermekem anyja"magyarázta Berki a Life.hu cikkében.