Egy nő úgy döntött, érvényteleníti az alig egy hete tartó házasságát. Az ok: túl nagy a férje pénisze.

A nagy pénisz igenis lehet válóok. Egy nigériai nő a minap éppen férje hatalmas mérete miatt kérte a bíróságot, hogy érvénytelenítsék alig egy hete tartó házasságát.

Forrás: Thinkstock

Az asszony, akinek korábbi házasságából 3 gyermeke született, elmondása szerint igazi rémálom volt az együttlét a férfival, akivel a hagyományok betartása szerint csak a házasságkötés után feküdt le. „A szex élvezete helyett kiderült, hogy valami egészen másmilyen vele a dolog, mert túl nagy volt a pénisze" – magyarázta a nő, aki az első alkalom utáni fájdalmat az édesanyjától kapott gyógyszerrel próbálta átvészelni.

Mekkora az átlagos pénisz?
A brit tudósok ismét domborítottak: a Life.hu ITT mutatta meg, mire jutottak több mint 15 ezer férfi péniszének megvizsgálása után.

A második után azonban eldöntötte: nem akar ennek a férfinak a felesége lenni. Az úr, aki nem tagadta le méreteit a bíróság előtt, hajlandó belemenni a válásba, amennyiben a nő visszatéríti azt a becslései szerint 60 ezer nigériai naira, vagyis körülbelül 83 ezer forintot, amit annak idején kifizetett érte.