Túl nagy a férj pénisze, ezért válna tőle a feleség

Forrás: Thinkstock -
pénisz házasság érvénytelenítés férj Nigéria bíróság hagyomány együttlét asszony hozomány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő úgy döntött, érvényteleníti az alig egy hete tartó házasságát. Az ok: túl nagy a férje pénisze.

A nagy pénisz igenis lehet válóok. Egy nigériai nő a minap éppen férje hatalmas mérete miatt kérte a bíróságot, hogy érvénytelenítsék alig egy hete tartó házasságát.

Forrás: Thinkstock

Mekkora az átlagos pénisz?

A brit tudósok ismét domborítottak: a Life.hu ITT mutatta meg, mire jutottak több mint 15 ezer férfi péniszének megvizsgálása után.

A második után azonban eldöntötte: nem akar ennek a férfinak a felesége lenni. Az úr, aki nem tagadta le méreteit a bíróság előtt, hajlandó belemenni a válásba, amennyiben a nő visszatéríti azt a becslései szerint 60 ezer nigériai naira, vagyis körülbelül 83 ezer forintot, amit annak idején kifizetett érte.

Ugrott a válás? Valentin-napon is együtt sétálgatott Gwyneth Paltrow és Chris Martinhttp://www.life.hu/intim/20150216-gwyneth-paltrow-es-chris-martin-valentin-napon-egyutt-setalgattak.htmlHollywoodban erre nincs sok példa, ők azonban kivételek: bár tavaly bejelentették különválásukat, azóta is állandóan együtt van a két világsztár. Most akkor hogy is van ez?Intim--Mi már tudjuk, mit visel majd az esküvőjén Lady Gagahttp://www.life.hu/trend/20150304-lady-gaga-8-lehetseges-menyasszonyi-ruhaja-amelyet-viselhet-az-eskuvojen.htmlHúsruha, holdjáróval vetekedő cipők, őrült parókák és anyaszült meztelenül tartott koncertek – ez mind Lady Gaga, egyetlen személyben. De vajon meddig merészkedik el a hamarosan soron következő esküvőjén napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművésze, ha a menyasszonyi ruhájáról van szó? Most összegyűjtöttünk 8 darabot, amelyek szóba jöhetnek a nagy napon. Trend--3000 férfivel feküdt le házassága során a 64 éves Mariehttp://www.life.hu/intim/20150216-3000-ferfivel-fekudt-le-hazassaga-soran-a-64-eves-asszony-aki-szvingerklubot-uzemeltet-ferjevel.htmlElmondása szerint boldog házasságban él a szvingerklubot üzemeltető Marie Calvert, aki az évek során több ezer férfivel feküdt le – pont, ahogyan férje is teszi a nőkkel. És mégsem féltékenyek egymásra.Intim--Détár Enikő : „Hazugság lenne azt mondani, sikerült elfelejteni a házasságom"http://www.life.hu/intim/20150305-detar-eniko-szinesznot-baleset-erte-alberletbe-koltozott-es-meg-mindig-nem-lepett-tul-hazassagan.htmlA színésznőt nemrég autóbaleset érte, ezért egy nagy monokli díszeleg a szeme alatt, jelenleg albérletben él új kedvesével, és próbál túllépni az elmúlt évek viszontagságain. Intim--5 év házasság után elhagyta férjét Lara Stonehttp://www.life.hu/intim/20150304-lara-stone-szupermodell-alig-5-ev-hazassag-utan-elhagyta-ferjet-david-walliams-komikust.htmlVálás a küszöbön? Különköltözött David Walliamstől, és a közös fiukat is magával vitte a 31 éves modell.Intim--Bereczki Zoltán Balin heverte ki a válásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-bereczki-zoltan-szinesz-balin-heverte-ki-a-valasat-szinetar-dora-szinesznotol.htmlParadicsomi környezetben, egy magányos utazáson dolgozta fel az elmúlt év fájdalmait Bereczki Zoltán.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.