Mindenkinek eljön az a pont az életében, amikor rájön, hogy rengeteg tuskó férfi és nő van a világon, ő pedig ezeket mind kifogta. Léteznek rosszfiúkat bevonzó nők, és persze tényleg van bennük valami szexi, de az biztos, hogy rosszabbul kezelik a barátnőjüket, mint megérdemlik. 

Az olyan apróságokkal kezdődik minden, mint hogy nem nyitja ki az ajtót, nem ír vissza az üzenetekre, és véletlenül sem hoz virágot a randira, majd később eljön az az idő is, hogy sértegetni kezd, és úgy kezel, mint egy rongyot. Aztán később megérkezik fehér lovon a herceg, és minden megváltozik. Nem csak akkor találkoztok, ha ittatok előtte, és nem csak éjjel hív majd fel, sőt, még az is lehet, hogy virággal érkezik a randira.

Forrás: Thinkstock

Íme, azok a dolgok, amiket először észreveszel, ha megérkezik ez a lovag.

1. "Hűha, értékel engem!”

Ha nem is mutatja ki nagyon egyértelmű jelekkel, akkor is észreveheted, hogy figyel rád, például megjegyzi, mit mondtál múlt héten. Tudja, melyik ételt nem szereted, és végighallgat, mi volt a munkahelyeden.

2. "Milyen jól nézek ki!”

Ha értékelnek téged, előbb-utóbb te is értékelni fogod magadat. Mikor belenézel a tükörbe, nem azt látod, hogy már megint mennyit híztál, helyette egy szexi személy fog visszanézni, és te pedig igazán elégedett lehetsz.

3. "Miért álltam össze ennyi bunkóval?”

Hogy is jöhettél össze egy olyannal, aki a legrosszabb csajozós szöveggel szedett fel? Hogy meríthettél úgy a hálóddal, hogy csak a legmélyebben úszkáló halakból jutott? Ha ezek a kérdések megfogalmazódnak benned, és minden korábbi kapcsolat rossz tréfának tűnik a mostanihoz képest, biztos, hogy az új partner valamit nagyon jól tud.

4. "Soha többet nem győz meg az üres beszéd.”

Egész egyszerűen csak feljebb teszed a lécet. Nem tud majd levenni a lábadról senki üres szavakkal, vagy egy ócska csajozós szöveggel, de lehet, hogy soha többet nem is lesz szükség ilyesmire, és örökké tied marad a herceg.

Igazi úriemberek 10 elveszett tradíciója, melyeket ma is visszasírunk:

A Goodguyswag.com korábban összegyűjtött 21 elveszettnek hitt férfierényt és hagyományt, melyek egyébként még ma is érvényben vannak, csak éppen már senki nem tartja magát hozzájuk. Lássuk hát azokat, melyek a mi kultúránkban is megállnák a helyüket mind a mai napig!