Véget ért a szerelem? Susan Sarandon pasija cáfolt

Forrás: AFP/Eugene Gologursky -
közlemény cáfolat Jonathan Bricklin valóságshow szerelem szakítás Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal korábban még az állítólagos szakításuktól volt hangos a sajtó, a színésznő 37 éves párja, Jonathan Bricklin hivatalos közleménye azonban egészen mást mond.

Néhány nappal ezelőtt robbant a hír, miszerint Susan Sarandon és a nála 31 évvel fiatalabb kedvese, Jonathan Bricklin úgy döntött, véget vet 5 éve tartó szerelmüknek.

Forrás: AFP/Eugene Gologursky

A külföldi sajtóorgánumok akkor arról cikkeztek, a 68 éves színésznő nem mindenben értett egyet fiatal barátjával egy hamarosan induló új reality-showműsor kérdéseiben, nézeteltéréseik pedig végül a szakításhoz vezettek. Bricklin nemrég a New York Post hasábjain vette elejét a találgatásoknak.

Sztárok, akik 2014-ben szakítottak egymással

Sok híresség döntött úgy tavaly, hogy külön utakon folytatja párjától. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a tavalyi év legtöbbet emlegetett szakításait.

A nemrég nagymamává lett Sarandon és Bricklin 2010-ben kezdtek találkozgatni, kapcsolatukat azonban egészen tavaly októberig nem vállalták fel nyilvánosan.

Mindenki nyugodjon meg, tovább dúl a szerelem a villában!http://www.life.hu/bulvar/20150122-a-valo-vilag-7-tornatanarnojet-bevenne-harmadiknak-a-szexbe-vv-fanni-es-dennis.htmlEdina döntött: a játék fontosabb, mint a villakapcsolat, kiadta Laci útját, majd egyszer csak meggondolta magát, és, egymás karjába borulva kibékültek.TV + BulvárRTLKLUBNagymama lett Susan Sarandon!http://www.life.hu/csalad/20140812-susan-sarandon-nagymama-lett-megszuletett-unokaja.htmlA 67 éves színésznő lánya, Eva Amurri Martino augusztus 9-én hozta világra kislányát.Család--Csókolózó csontvázak bizonyítják, hogy semmi sem számít, ha szerelemről van szó – Videóhttp://www.life.hu/intim/20150305-csokolozo-csontvazak-szerepelnek-egy-kampanyban-hogy-bizonyitsak-hogy-a-szerelemben-semmi-sem.htmlEgymást ölelgetik, csókolgatják, táncoltatják, majd előbújva a paraván mögül bizonyítják ezek az emberek: belülről mind ugyanolyanok vagyunk.IntimOrigoRózsaszín Bőrönd Expedíció: szakítás a nagy szerelemmel, közvetlenül orgazmus utánhttp://www.life.hu/kult/20150129-rozsaszin-borond-expedicio-megcsalt-a-ex-szel-ezert-muszaj-szakitani-japanban-is.htmlOlivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom.Kult--Baukó Éva szakítása után sem nyúlt az alkoholhozhttp://www.life.hu/bulvar/20150220-bauko-eva-az-rtl-klub-valo-vilag-szereploje-allitja-o-nem-jut-bb-evi-sorsara-es-szakitasa-utan-sem.htmlA ValóVilág egykori játékosa állítja, ő nem jut az olyan lecsúszott valóságshow-szereplők sorsára, mint például BB Évi.TV + Bulvár--Egymás szemében a csoda: így ébred újra szerelem 4 perc alatt - Próbáld ki te is!http://www.life.hu/intim/20150223-csodas-video-a-legtisztabb-szerelemrol.htmlFantasztikus kísérlet eredményét mutatja be ez a pár perces kisfilm: így ébred szerelem és mélységes tisztelet a párban élő emberekben újra egymás iránt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.