6 jel, hogy jól viseled a szinglilétet

Forrás: Thinkstock -
szingliség szingli Facér egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bridget Jones, a szinglik istennője ugyan néha belebőgött a fagyisdobozba, de nem kürtölte világgá, hogy utál egyedül lenni. Íme, néhány jel, ami arra utal, hogy jól viseled a szingliséget. 

A Facebook falad tele van eljegyzési hírekkel, mindenki kézenfogva sétál az utcán, és még a kutyád is több hímet látott az elmúlt időszakban, mint te, de mégis jól érzed magad? Ha az alábbi állítások igazak rád, igazi szingli vagy.

Szereted a hétvégéket

Ahelyett, hogy a herceg után siránkoznál két napon kereszül, örülsz annak, hogy nem kell tervezni. Nézheted melegítőben a kedvenc sorozataidat, de elmehetsz egy hatalmas bulira is, és nem kell engedélyt kérned ehhez senkitől.

Akár egyedül is beülsz moziba

Minek vinnél bárkit a sötét terembe? Még beszélgetni sem lehet. Ha tényleg csak a filmre vagy kíváncsi, simán beülsz egy nagy doboz popcorn társaságában a moziterembe, kit érdekel, hogy nem érti senki, miért nem viszel magaddal valakit?

Képes vagy egyedül ebédelni

Jó dolog társasággal enni, de nem riadsz vissza attól sem, ha egyedül kell elfogyasztanod egy menüt, még úgy sem, hogy szánakozva méreget a pincér.

Forrás: Thinkstock
Képes vagy egyedül inni

Ki mondta, hogy csak az ökör iszik magában? Legalább nem kell megkínálni senkit a borral, megmarad az egész üveg neked.

Úgysem szeretsz osztozni az ágyon

Sosem értetted, mi a jó abban, hogy ketten fekszenek egy ágyban. Sokkal jobb, mikor egyedül foglalhatsz el egy duplaágyat, és nem kell a takaróért sem harcolni.

Végre nem kell állandóan a telefonodat nyomkodni

Ha pasid van, sokszor pötyögsz, SMS-ezel, e-mailezel, amit egyébként is utálsz, mert csak az idődből megy el az állandó cseteléssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.