Férfiak, akik leénekelték rólunk a tangát: az Eurovízió-történelem legszexibb pasijai

Oroszország Litvánia Olaszország Írország Eurovíziós Dalfesztivál Dánia Izrael Görögország Norvégia zenész Svédország Azerbajdzsán énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2015-ös Eurovízióra az országok jellemzően hölgyeket küldenek; két év után például Magyarország is. ByeAlex és Kállay-Saunders András után Csemer Boglárka indul Bécsben, akinek 10 legnagyobb ellenfelét Izlandi Taylor Swift és spanyol Shakira is megszorongathatja Boggie-t című cikkünkben gyűjtöttük össze. Persze, az idei nőuralom és Conchita Wurst előtt több szexi pasi is megfordult anno a dalfesztivál színpadán. Őket kutattuk most fel!

Loucas Yiorkas

A ciprusi születésű, gyönyörű, kék szemű srácot, aki 28 évesen a mezőny legidősebbike, 2011-ben választották ki Görögország képviseletére az 56. Eurovíziós Dalversenyre. Ez a görög isten Watch My Dance című dalával akkor az első helyen jutott tovább a döntőbe, ahol végül a hetedikként végzett.

Forrás: AFP

Farid Mammadov

A 23 éves azeri énekes, aki az azerbajdzsáni Állami Művészeti Egyetem jazz tanszékén tanult, képviselte Azerbajdzsánt a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon. Hold Me című dalával azonban nem jutott be a döntőbe.

Forrás: AFP

Alexej Vorobjov

Alekszej Vlagyimirovics Vorobjov, művésznevén Alex Sparrow 27 éves orosz énekes, dalszövegíró és színész, aki a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon, a németországi Düsseldorfban képviselte Oroszországot. A versenyen az angol nyelvű Get You című dalával indult, amellyel a tizenhatodik helyet szerezte meg.

Forrás: AFP

A Wikipedia szerint

Alexej 2013 januárjában súlyos, életveszélyes autóbalesetet szenvedett, aminek következtében arcának egy része teljesen összeroncsolódott. 2013. január 24-én visszanyerte emlékezetét, de teste részlegesen lebénult, arca eltorzult, műtétek sora várt rá. A sajtóban ugyan halálhírét keltették, de az erről szóló hírek nem voltak igazak. Mivel sérülései súlyosak, az elvégzendő műtétek pedig kockázatosak voltak, az orvosai nem zárták ki az elhalálozás lehetőségét. A balesetből való lassú felépülését követően visszatért az énekesi, színészi pályára.

Harel Skaat

A 33 éves Harel Skaat izraeli énekes és dalszerző; Milim című számával ő képviselte Izraelt a 2010-es Eurovízión. A fiatal művész 2004-ben második helyezést ért el egy népszerű televíziós tehetségkutatóban, a Kochav Noladban, ez első albuma pedig platinalemez lett hazájában.

Forrás: Facebook/Harel Skaat

Donny Montell

A 28 éves Donatas Montvydas, ismertebb nevén Donny Montell, litván énekes-dalszerző, aki a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte hazáját Bakuban.

Forrás: AFP

Tim Schou

A jóképű Tim Schou Friend in London elnevezésű pop-rock zenekarával képviselte Dániát 2011-ben az Eurovízión Düsseldorfban. New Tomorrow című számukkal akkor az ötödik helyen végeztek.

Forrás: AFP

Eric Saade

A 25 esztendős Eric Saade libanoni származású svéd énekes és dalszerző, aki szintén a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte hazáját, ahol a harmadik helyezést érte el Popular című dalával.

Forrás: AFP

Marco Mengoni

A 26 éves olasz énekes, aki a Malmőben tartott, 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon Olaszországot képviselte, korábban megnyerte a San Remó-i dalfesztivált. Dala, amellyel ezt a versenyt meg is nyerte, a L'essenziale címet viseli, volt az eurovíziós versenydala is.

Forrás: AFP

Ryan Dolan

Az északír származású énekes képviselte Írországot a 2013-as Eurovízión az Only Love Survives című dalával. Az elődöntőben a szakmai zsűrik és a telefonos szavazás közös eredménye alapján bejutott a fesztivál döntőjébe, ahol az utolsó, huszonhatodik helyen végzett 5 ponttal.

Forrás: AFP

Didrik Solli-Tangen

Didrik Solli-Tangen norvég énekes, aki a 2010-es dalversenyen képviselte hazáját My Heart is Yours című dalával. Úgy hírlik, a dögös, 27 éves srác kedvenc filmje az Avatar, imád South Parkot nézni, szabadidejében síel, fotózik, Henrik Ibsent olvas, és imádja a fűszeres és csípős ételeket.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.