Mintha több lenne Patrick Schwarzenegger és az ismeretlen barna leányzó között, mint puszta barátság. Miley Cyrus barátja kiakadt a feltételezéseken.

Nemrég még az esküvőjükről szövögette terveit Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger, most pedig mindenki a fiatal sztárpár állítólagos szakításáról beszél.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Minderről Arnold Schwarzenegger fiacskája tehet, akit a minap Mexikóban kaptak lencsevégre egy ismeretlen barna leányzóval, amint lelkesen ölelgetik egymást – miközben a botrányos Miley-nak se híre, se hamva. A képet ide kattintva nézheted meg.

Sütilányból vetkőzőművész
Hogy miért van kiakadva Maria Shriver Miley Cyrusra? Nos, ő éppen az a lány, akit valószínűleg egyetlen fiacskáját szerető anyuka sem látna szívesen csemetéje mellett.ITT mutatjuk, hogyan lett az egykor bájos Hannah Montana-sztárból a ma a világ egyik legmegosztóbb híressége.

„Úristen. Ő az egyik legjobb barátom barátnője. Soha nem tennék ilyet a barátnőmmel. A lányoknak is vannak fiú barátaik, ahogyan a fiúknak is vannak lány barátaik" – írta Twitteren a 21 éves srác, aki nagyjából 5 hónapja alkot egy párt a Wrecking Ball énekesnőjével. Ezek szerint nincs miért aggódniuk a rajongóknak, Maria Shrivernek pedig továbbra is főhet a feje fia választásától.