Ki ez a lány a Schwarzenegger fiú mellett és hol van Miley Cyrus?

Forrás: AFP/Larry Busacca -
buli Miley Cyrus parti Patrick Schwarzenegger Twitter lány barátság ismeretlen Mexikó megszólalás ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha több lenne Patrick Schwarzenegger és az ismeretlen barna leányzó között, mint puszta barátság. Miley Cyrus barátja kiakadt a feltételezéseken.

Nemrég még az esküvőjükről szövögette terveit Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger, most pedig mindenki a fiatal sztárpár állítólagos szakításáról beszél.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Minderről Arnold Schwarzenegger fiacskája tehet, akit a minap Mexikóban kaptak lencsevégre egy ismeretlen barna leányzóval, amint lelkesen ölelgetik egymást – miközben a botrányos Miley-nak se híre, se hamva. A képet ide kattintva nézheted meg.

Sütilányból vetkőzőművész

Hogy miért van kiakadva Maria Shriver Miley Cyrusra? Nos, ő éppen az a lány, akit valószínűleg egyetlen fiacskáját szerető anyuka sem látna szívesen csemetéje mellett.ITT mutatjuk, hogyan lett az egykor bájos Hannah Montana-sztárból a ma a világ egyik legmegosztóbb híressége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.