Ilyen menyasszony lesz Debreczeni Zita

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
esküvő párkapcsolat esküvői ruha Gianni Annoni szerelem Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellnek határozott elképzelései vannak az esküvőjét illetően, ami lehet templomban vagy tengerparton. A lényeg, hogy egy életre szóljon.

Csütörtök este a Glamour-gálán új celebpár született, ugyanis itt vállalta fel először Debreczeni Zita és Gianni Annoni, hogy egy párt alkotnak. A szerelem még friss, de Zita már a Best magazinban elárulta, milyen esküvőről álmodozik.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Régimódi esküvőt szeretnék, hosszú, letisztult ruhám lesz, esetleg csipkefátyollal. Templomi is lesz, sőt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a tengerparton is kimondjam az igent. Nekem nagyon fontos, hogy ezt a szót ne csépeljük el, és komolyan is gondoljuk" – magyarázta Zita.

Viccet csinált betegségéből Koós Jánoshttp://www.life.hu/bulvar/20150320-koos-janos-enekes-vicces-csinalt-betegsegebol-es-a-szinpadon-kifigurazta-a-korat.htmlAz énekes humorral kezeli, hogy nemrég kórházban kötött ki, és a színpadon bizonyította, majd' kicsattan az egészségtől.TV + BulvárMTI/Mohai BalázsJaj! Rémesen elcsúfította magát Kiss Ramónahttp://www.life.hu/bulvar/20150320-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-zsofia-elcsufitotta-magat-es-nagyon-ronda-lett.htmlA Barátok közt Zsófija megviccelte rajongóit és megváltoztatott külsővel pózolt. Úgy látszik, a színésznő szereti, ha nem csak a bombanőt látják benne.TV + Bulvár--Búcsúzik Nádai Anikó az Éjjel-Nappal Budapesttőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-bucsuzik-a-sorozattol-mert-kisbabat-var-es-a.htmlCsütörtök este látható utoljára az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapestben Nádai Anikó, a sorozat egyik első főszereplője.TV + Bulvár--Aleska Diamond: „Csak használtam a testem"http://www.life.hu/bulvar/20150319-aleska-diamond-volt-pornoszineszno-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-elmeselte-hogyan-kerult.htmlAleska a múltjáról vallott. Elmesélte, hogyan került a felnőttfilmek világába, ahol mindent elért, amit ebben a szakmában lehetett.TV + Bulvár--Elhagyja az országot Hien - A Glamour-gálán jelentette behttp://www.life.hu/bulvar/20150320-elhagyja-az-orszagot-hien-a-glamour-galan-jelentette-be.htmlA Glamour-gálán jelentette be Hien, hogy elhagyja az országot.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMegtarthatja a lakását Alekosz - Egyelőre biztosanhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-alekosz-az-rtl-klub-valovila4-gyoztese-egyelore-megtarthatja-a-nyermenylakasat.htmlCsütörtökön zajlott az Alekosz vs. RTL Klub-per. Ám az ügynek nincs vége, sőt, inkább újrakezdődik. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.