Gyönyörű, szexi és övé a világ egyik legsármosabb színésze – hát persze, hogy isszuk Eva Mendes szavait, amikor szóba kerül: mégis hogy csinálja?

Nem egy okunk van rá, hogy irigyeljük Eva Mendest: nem csupán gyönyörű, mindig stílusos és iszonyú sikeres abban, amit csinál, hanem még a világ egyik legjobb pasijaként számon tartott Ryan Goslingot is magáénak tudhatja, aki ráadásul kislánya, Esmeralda édesapja is egyben.

Forrás: AFP/Sonia Recchia

Nos, hölgyeim, van mit eltanulni a 41 éves színésznőtől, ő pedig nem is fukarkodik megosztani jó tanácsait. A mindig jól öltözött és nőies Eva a minap az Extra magazinnak árulta el, mi az, amit semmiképp nem venne fel még otthon, a négy fal között sem.

„Nem, melegítőt semmiképpen sem!" – tiltakozott hevesen, amikor szóba került a ruhadarab. „Hölgyek, Amerika első számú válási oka a melegítő, szóval ne csináljátok ezt!" Na, igen, nehéz elképzelni a mindig nőies Eva Mendest, amint melegítőben készíti Ryan Goslingnak a vacsorát – azt azonban már nem árulta el, helyette mit vesz fel, vagy mit nem...

Ki illene jobban Ryan Goslinghoz, mint Eva Mendes?
A Life.hu ITT gyűjtötte össze azt a 3 nőt, aki - szerintünk - jobban illik a sármos sztárhoz, mint Eva Mendes.